Nu drar jag!

Heeej! Jag tänkte ta & skriva lite förrän jag sticker iväg för 2 veckor (en vecka husvagn, en vecka läger). Men vad, haha?

Berättade aldrig att jag i förrgår köpte en ny väska från Only. En svart, liten väska med långa remmar och äldre detaljer. Ca. 200 kr till den, helt klart värd varje slant! Så den, bruna gladiatorsandaler, jeansleggins och oversized skjorta borde göra susen idag!

Annars, solen skiner. Kanske man skulle hinna lägga sig ut en stund, förrän det bär åt? Och hoppashoppas mamma hittar nya VeckoRevyn - så är resan räddad! Ajjo, vattna blommor och packa hette det ju också, woops...

Men nu till en sak jag just kom på. Helt betydelsefattig, men endå: Jag äger ju då 2 par gladiatorsandaler, ett par bruna & ett par svarta med "nitar". Har kollat runt på flera människors bloggar och märkt, att de söker just svarta sandaler med nitar. Och att det finns ett par i Lindex alla vill ha. Men pointen min är att mina kostade ca. 249kr. (OBS! 19.90 € i Finland)  - ett fynd med andra ord de med - och att jag är otroligt glad över att ha hittat dem! :)


Lite annorlunda, men ack va fina! Det är dock bara min åsikt...

Okej, men nu måste jag verkligen packa. Puss & kram och allt gått till er sötnosar! <3

//Ida

Full volym !

Nej, jag är inte tillbaka, tyvärr... Inget funkar egentligen, och jag håller på att ge upp hoppet. Men några fnuttiga inlägg kan det dyka upp här som där.

Men i alla fall..

Sommaren är här - hoppeligen för att stanna. Den härligaste tiden på året. AAH. Men med denna varma årstid kommer en hel del ytligheter upp, som shopping. Hehe, njuta av sin tid som fjortis heter det ;)

Seanst idag måste jag ju bara inhandla nytt. En t-skjorta i någon sorts mörkgrå nyans med tufft tryck på. Stor. Jack&Jones (kläder för män då.) ;) Till ett par jeansleggins and I´m ready to go!

Okei, egentligen skall jag ingenstans. I början av veckan bär det av till husvagnen, och veckan efter det är jag på läger. Skriftskoleläger (då jag fick börja skriftskolan också ett år tidigare). Helt skönt blir det väll.

Annars, jag har fått en något så bra solbränna, så de skadar inte :) Också införskaffat ett gäng bikinin, som bara väntar att få tas i bruk igen, efter ett gäng sämre dagar.

Juste, de slitna byxorna i förra inlägget. De passade prima :)

Nu har jag lite saker att fixa till. Njut av sommaren homies! <3

//Ida

RSS 2.0