Monkeybusiness.

Jonas Brothers - I wanna be like you

Asbra låt, tycker jag :)


Tisdag.

Hej söta bloggen! Nu har jag varit i skolan & ätit. Så nu tänkte jag lägga in lite bilder på gårdagens inköp.



Haha, mysko bild, men det var enda sättet att få allt på bild. Priser och så i förra inlägget.



Haha, dendär tandkrämen. Funkar på riktigt, man får vitare tänder! Men detta är ju bara kortvarigt.



Jeansen uppifrån. Ursäkta att bilden blev som den blev...

Imorgon skall jag visa er en bild på min nya t-shirt.

Bloggar nog senare i kväll, puss ♥

//Ida

OBS! Blåmärket på sista bilden kommer från min systers låga dörrhantag jag gått emot.

Måndag.

Hej bloggen! Ursäkta att jag inte bloggade seriöst igår, hade en hel del att fundera på. En av de sakerna tänkte jag berätta öppet här i bloggen.

Igår fick jag en kommentar på min blogg, där någon skrivit att den fullständigt hatar min blogg, mitt utseende och ja, allt. Inte vet jag om denna person menade det seriöst eller helt enkelt hade lust att jävlas, menmen.  Jag tror jag dessutom vem dethär är. Vääääldigt moget. Så var det ju såklart Anonymt. Fegt kan man bara säga. Om något i min blogg faktist är på tok eller du inte annars gillar mig, ta kontakt med t.ex. e-mail, istället för att skriva en anonym kommentar. Well, know I now how you are...


Men tillbaka till det jag egentligen skulle berätta om. Eller ja, men ni fattar nog snart. Var idag och shoppa i Lojo. Jag hade redan i förväg bestämt att det skulle bli ett par vanliga blåa stuprörsjeans och ett par låga stövlar. Haha, kan ni tänka er att jag hade ett par elblå, gröna, gråa, svarta, vita, röda *kollar i garderoben* och ja, ett par lite baggy ljusblå. Ja, så nu, äntligen, hittade jag ett par stuprör i mörkblått. Och priset, ja, det kommer jag gå och vara stolot för en längre tid. 199 (Efter en 100 kr. kampanjrabatt) kostade de! Kan ni fatta!? 199 kronor för ett par jeans. Stolt är jag. Från Lindex är det, bilder i morgon. Så köpte jag denhär hårsprayen jag fått föra är riktigt bra, nämligen Schwarzkopf´s got2b glued. Får se om det faktist är sant i morgon.



Väntas, så köpte jag en tandkräm också. som man påstås få vita tänder av på endast en användning. Skall allt prova det med.

Jahass, ingen bild hittade jag, men det kommer nog i morgon. Puss tills dess ♥

//Ida


...

Haha, fan vad roligt då.

Lördag.

Hej bloggen! Ursäkta att jag inte bloggade igår, jag verkligen ville men kunde ine logga in på publishme.se. Alltså, något måste ju vara fel, måste nog kontakta dem...

Nåja, nu minns jag typ inte mer vad som hände igår. Det enda jag är medveten om att mitt rum och min garderob är ett enda kaos, jag är skitrött och skall till Nata övernatt idag. Kul!

Men nu skall jag vila, annars sover jag nog hos N. Puss & Kram ♥

//Ida


Fredag.

Guten Tag! Nu har jag varit i skolan, skittråkigt vad jag tycker. Mitt finger krampar av ett spel jag just spelat, blooggar typ klockan 19.30. Puss ♥

//Ida


Torsdag.

Hej bloggen! Nu känner jag att jag måste lätta på hjärtat, så jag gör det här. Inte något speciellt, men saker jag vill få ur mig. Till bloggen. Får sån himla ångest när jag inte bloggar. som det på sistone lite blivit. Ursäkta! Har helt enkelt inte haft lust, ork eller så. De flesta får såna skeden i sitt bloggliv, inte sant? När det helt enkelt inte finns någon alls inspiration om vad man skall skriva. Just så har det kännts för mig de senaste två veckorna. Men nu känns det som det hela lite håller på att "gå över"...

Nu har ni inte varit mycket medvetna om vad jag egentligen gjort. Så jag tar allt här på en gång nu, som i en lite röra. Dagar & så minns jag inte exakt.

I Söndags var jag med mamma & min lillasyster & simmade i Lojo. Aah, vad skönt med kallbad, hoppa från 3 meter och terapibassäng. Kunde fara dit idag igen!

Idag blir det lite "workout" på gym. Med mamma förståss, de släpper inte under 15-åriga utan föräldrar, obevakade. Men det är i och för sig inget problem. Träning som träning.

Lite prov är det på kommade också, så det blir en hel del plugg för min del. Men jag skall försöka hålla bloggen uppdaterad. Försöka var det...

I Lördag skall jag till Nata på hennes födelsedag. Hur trevligt blir inte det! Väntar redan på det ♥

Nu skall jag göra mig igång för träningen, bloggar nog senare idag ännu. Puss ♥

//Ida

Onsdag.

Hej! Efter gårdagens kaos är det lite lugnare nu, känns det som. Så jag skall nog ta & mysa bort tiden idag. Skönt att bara gå runt i mjukisbyxor och ha det varmt. Tänka på en viss typ ("grauh") och så vidare och vidare. Te på väg att bli varmt.

Nu skall det som sagt bli mys, puss på er ♥

//Ida

Nio döda ...

NIO DÖDA I SKOTTDRAMAT
 
Elev sköt vilt på yrkesskolan i Kauhajoki

Nio personer har dödats i ett skottdrama på en yrkesskola i Kauhajoki i Finland.

Den misstänkte gärningsmannen ska även ha skjutit sig själv, rapporterar finska medier.

- Läget är allvarligt. Det är ett grovt vapen som används och det smäller högt här, sa räddningschefen Ahti Yli-Mannila till Iltalehti tidigare i dag.

Nio personer har mist livet i skolmassakern i Kauhajoki, uppger polisen på en presskonferens. Polisen tror att samtliga är elever, rapporterar FNB. Ytterligare två personer ska ha skadats. Flera av offren i skottdramat har förts till sjukhuset i Seinäjoki.


20-årig elev

Enligt uppgifter ska skolan ha satts i brand i samband med skottlossningen. Ett vittne som stod ca 100 meter från platsen hörde minst 8 skott och kunde se rök stiga från skolbyggnaden, uppger Iltasanomats nätupplaga.

Skottdramat inleddes strax efter klockan 10 på förmiddagen. Det finns uppgifter om att gärningsmannen som var elev på skolan ska ha haft på sig en rånarluva och bar på en stor väska när han anlände till skolan. Iltalehti rapporterar att gärningsmannen ska vara en 20-årig elev som ska ha skjutit vilt omkring sig.


Skjuten

Gärningsmannen, som identifierats som Matti Juhani Saari, rapporterades vara gripen vid 11.30-tiden. Senare ändrades uppgifterna till att gärningsmannen hade skjutit sig själv.

Enligt obekräftade uppgifter ska han dock ha överlevt skottet och är ännu vid liv, skriver Iltasanomat. Han har transporterats till Tammerfors universitetssjukhus och överläkaren Matti Lehto uppger till Vasabladet att förövaren har en skottskada i huvudet.


Psykologhjälp

Polisen evakuerade under förmiddagen eleverna som erbjuds psykologisk hjälp på hälsostationen i Kauhajoki, rapporterar Yle.

Alavus polisdistrikt skickade under förmiddagen patruller till platsen för att förstärka insatsen vid skolan som är belägen i staden Kauhajoki i södra Österbotten.

Enligt statsminister Matti Vanhanen grundar man krisgrupper i flera kommuner eftersom eleverna är från flera olika håll i landet.

"Oerhört sorgligt"

Vanhanen framförde samtidigt regeringens djupaste deltagande med de personer som drabbades av skolskjutningen.

Omsorgsminister Paula Risikko beskriver händelsen som "oerhört tragisk" och kommer att resa till Kauhajoki under eftermiddagen.

Beredskapschef Jouko Söder vid social- och hälsovårdsministeriet säger till aftonbladet.se att stämningen är tryckt i såväl land som regering.

- Vi är väldigt ledsna, det som hänt är oerhört sorgligt, säger han.


Från: Aftonbladet

-------------------------------------------

Asså, fyfan vad hemskt! Att bo i ett land, där det finns 1.6 milj. registrerade vapen på ca. 5 milj. människor. Det är ju inte klokt! De som bor i Finland, liksom jag, kan nu uppleva att ett till skottdrama inom bara ett år har inträffat. Usch! Man är ju rädd att det som nästa är ens egen skola som är den "drabbade". Man vågar snart inte gå i skola alls! Tänk på de nio dödas familjer, släkt, vänner! Sjukt sorgligt! Inte bra rykte Finland, som annars nog är ett väldigt fredligt land med mycket få stora gerjer, kommer få. Nej usch, vill jag ens tänka på det. Nåja, ett annat inlägg kommer, efter att jag varit på länk. Puss ♥ //Ida


When it´s getting darker...

Här är en bild jag tog på mig själv här en dag, vad tycker ni?



Helt oredigerad, har inte rört den!

Själv tycker jag den blev fin, färgerna och allt :)

//Ida

Måndag.

Hej bloggen! Ursäkta sämsta uppdateringen på sistone, men har haft så fullt upp. Tävlingar, varit hos I, gjort klart ett projekt, läxor och sånt. Men nu har jag tid, i alla fall en stund. Lyssnar på Jonas Brothers, de killarna har verkligen talang! Usch vad bra de är. Haha, jag önskar jag kunde sjunga bra. Men en del kan inte, helt enkelt. ´Man är bra på annar i stället. Som jag på friidrott. Och inte skulle jag byta ut de "talangerna" mot sångtalang. Fastän att kunna sjunga vore coolt...

Haha, jag kollar på en jätte humor/mysko video på youtube. Med Harry Potter, som dockor. Fan vilken humor asså xD Kolla den:



Asså, skithumor om man fattar xD

I am Harry Potter, I´m the king of the school!... Grymt!

//Ida

Lördag.

Hej! Undrar hur mamma kunde dra mig ur sängen klockan 7.45 en lördag? Nåja, hon skulle till frissan & jag bestämde mig för att följa med, vi skulle ju också till nån sportbutik och söka en träningsdräkt till mig, nu när det blivit så himland kallt. Så hittade jag en, en turkos med mörka byxor. Riktigt fin faktist, om man får säga.

Idag har jag någon mystisk tävling bland vår idrottsklubb och sedan till Ika :D (?). Nu blir det pusspuss ♥

//Ida

Autumn -08 in my closet ♥


Fredag.

Hej! Ursäkta att jag bloggar så sällan, skall bli ändring på det. Så tänkte jag igen börja med dagens "vill ha" och "veckans design". Men det är som sagt bara teorier...

Så, vad jag har gjort? Fixat ett projekt, firat mammas födelsedag, pysslat med rummet, gått på marknad och sånt. OCh blivit kär, men det är väl ingen nyhet?

Kom just hem från stan´. Där gick jag först med tre killar från min klass (jopp, jag gillar att umgås med killar - bara som vänner också!), men sedan också Linda. Gick till Only (Vero Moda), köpte en hoodie med dragkedja (bilder kommer) och så var jag med Linda lite till. For sedan och köpte en GG bok, såhär till höstrusket.

Har ni förresten märkt hur snabbt det blev höst? När jag gick där på stan såg jag alla fina lönnlöv i rött, gult och brunt ligga där på marken. Då tog jag mig en tänkare: vad har jag egentligen gjort av sommarn?

Nåja, nu kaka. Puss ♥

//Ida

Onsdag.

Hej! Ursäkta att jag inte bloggade igår, jag verkligen försökte. Men kunde inte ens logga in på publishme.se. Seriöst, om det fortsätter såhär byter jag till devote. Men skall se nu först...

Haha, är inne på testportalen och gjorde ett kul test om vilken superhjälte man var, här är mina resultat:

Du är
Hellboy
60%
Fantomen
57%
Wolverine
54%
Stålmannen
53%
Spindelmannen
51%
Robin
48%
Batman
36%
Kattkvinnan
34%
Hulken
30%
Du kommer från en varm plats
och har en ovanlig högerhand.
 

Testa vilken superhjälte du är!




Okej, det blev inte & se ut som jag tänkte, men ni kan ju läsa, eller? Så där står att jag kommer från en varm plats. Om Finland räknas så jo, haha. Sen detdär med min högerhand, inte har jag märkt nåt underligt med den. Men vad som är lite mysko är att jag kan böja bak båda tummarna en bra bit, haha. Gör själv tester, klicka här för att komma dit!

Nu måste jag kila, mamma har födelsedag idag. Men jag bloggar senare ikväll. Puss ♥

//Ida

Måndag.

Hej! en ny vecka, en vecka närmare jul. Jag hör ju nästan julesångerna spela, haha.

Värför jag inte skrivit? Jo, har varit hos Nata till klockan 20.30. Sen blev det duscha och nu blogga + MSN. Men inte har jag något vettigt att säga nu heller, så jag slutar. Om ni vill se något fint, kolla förra inlägget. Puss på er gullisar ♥

//Ida

Söndag.

Hej! Ursäkta att det inte blev något bloggande tidigare idag, men jag hade helt enkelt inte tid. Men nu har jag tagit mig lite dit att nörda mig.

Flunssa har jag också fått, hostar & näsan rinner hela tiden. Men jag har bestämt mig, att med en Burana om dagen skall jag klara mig till Tisdagen någorlunda frisk. För då har vi friidrottsdag i skolan. Och det tänker jag inte missa bara för att jag är sjuk. Nehej.

Fick igår tagit en hel del fina bilder. Skall sätta in några av dem. Observera att bilderna är helt oredigerade!



Visst är det vackert?



Morgonmål & mamma ♥



Månsken ♥



"Jätkänkynttilä", som det heter i Finland ♥



Brasa ♥

Där var då en hel del, puss på er ♥

//Ida

Update:

Skriver inte nu, har bråttom. Hörs när vi kommer hem ♥

Lördag.

Hejssan! Nu sitter jag ivår kalla husvagn med rock & allt på mig, haha. Ute är det ännu kallare + 11 grader. Brrrr. Men det finns en hel del att göra här, för omväxlings skull. Snart blir det fisksoppa, roliga mästerskapstävlingar, bastu och till sit på kvällen tänder de som sagt brasa på bergen. Havsutsikt & glada människor. Hur mysigt som helst. Juste, tänkte glömma att det kommer någon & sjunga upp till "huset" också. Men dit orkar jag nog inte fara. Sitter hellre med rocken på & bloggar. Till er glädje, får jag hoppas.

Nu, fisksoppa. Puss ♥


//Ida


Fredag.

Hej bloggen! Nu är datorn väldigt slö, så inga bilder kan jag ladda upp. Så jag skriver nu bara att jag är superhungrig, har hosta på kommande och så sitter jag i husvagnen. Kallt, trångt och fuktigt. Ingen WC. Inget vatten. Urk på burk. Men jag överlever väl. I morgon blir det en massa program här, bl.a. lite små tävlingar, bastu, karaoke & dans och tända brasa på bergen. Mysigt värre.

Nu mat, puss ♥


//Ida

Torsdag.

Hej! Ursäkta att uppdateringen varit lite kass på sistone, men har helt enkelt inte haft lust att skriva. Och om jag hade skrivit nåt skulle det troligen ha blivit en hel del meningslöst klotter. Så jag valde att inte skriva sånt ni inte i alla fall vill läsa. Men nu har jag ju lite saker att berätta så... Here we go.

Alltså, ikväll skall jag på "klassmöte". Något min pappa fixat till, suck. Men jag gör det, hör Annies skull :) ♥ Så vi får ju se hur det går. Tänkte i alla fall köra på elblå jeans, grå polo-skjorta från H&M och läderrocken, om nån ville veta.

Har nu laddat upp med en hel massa böcker. Så det har blivit en hel del sånto ckså på sistone. Har någon av er t.ex. läst Gossip Girl på engelska, nån kriminalroman med namnet "Liemannen" eller böckerna om syskonen Alice, William och Mary, där serien heter Magikerns hus? Den sistnämnda serien är superbra! Kanske verkar den lite töntig & barnslig, men så himla spännande! Just denhär boken heter "Tunneln bakom vattenfallet". Kanonbra! Och inte är GG heller dåligt på något vis...

I morgon skall jag till vår husvagn för veckoslutet. Men datorn följer naturligtvis med. Ändå tänker jag inte blogga så himla ofta, vill njuta av naturen, grillkorv, bastu & simning. Det måste ju vara himla kallt i havet den här tiden av året? Nåja, men det är ju som sagt bastu till.

Nu skall jag packa, hörs senare ♥

//Ida

Onsdag.

Hej bloggen! Hur är det? Allt fint här, pappa har fixat det sista till mit rum nu. En hylla. Vänta, skall snabbt försöka hitta min kamera och fota den.

Så, men ni får ursäkta kvalitén, snabbisbilder som sagt.



Haha, jag sa ju att kvalitén var kass!

Nu skall jag fixa lite, puss ♥

//Ida

Tisdag.

Hejssan! Hur är det? Toppen här i alla fall. Förrutom att det regnar ute. Men i och för sig, kanske jag skulle ta en promenix. Att få inviga mina gummistövlar och mitt paraply. Så får det bli, men inte nu. Nu skall jag skriva detta blogginlägg klart. Jaa, vad skulle jag hitta på att skriva om då? Att jag tänkte börja skriva på en novell. Med rubriken "Om du bara vore sann". Vet redan i förväg att jag inte kommer orka skriva den så lång som jag vill, men jag skall prova i alla fall :) Så det skulle jag också kunne påbörja idag. Och så tänkte jag ta & titta på lite friidrott på TV:n. Det borde i all fall komma.

Nu fortsätter regnet ösa ner, tar & läser en bok. Puss ♥

//Ida

♥ Myskväll

Hej! Nu har jag i alla fall lite inspiration att skriva. Ibland har man all inspiration i världen, ibland ligger det på noll. Men det är väl bara inte jag som har det så, eller?

Jag lägger in lite till bilder från mina myspys- kvällar. Jag vet, det har blivit en hel del såna bilder på sistone, men visst är det mysigt? Bildkvaliten suger, men det är ju huvudsaken att bilden syns.





Mina "vältränade" ben (;



Nu skall jag myspysa, puss ♥

//Ida

Måndag.

Hej! Mitt MSN stärvar, alla tecken blir liksom inte rätt. Å blir [ , : blir > och så vidare. Vet inte vad felet är. Men en lättnadens suck att inte hela datorn är upp åt röven. Nåja, det blir väl bättre. Men nu skall jag fixa en sak, ursäkta mitt korta & oseriösa inlägg. Jag lägger in lite mysiga bilder senare idag. Puss ♥

//Ida


Harmoni ♥


Gör själv: Personlig klocka.

Nu när jag ändå idag har en inredningspecial-dag eller vad man vill kalla det, så tänkte jag passa på med en "gör själv" också. Idag blir det en klocka. Vår familj är en riktig klockfamilj. Har räknat till att ví har ca. 45 klockor framme! Och troligen 20 av dom är väggklockor. Mysko, jag vet. Men pappa gillar verkligen att pyssla till med sånt här. Så nu skall jag visa en klocka pappa gjort och hur man gör den. Dessutom en klocka som jag så i en artikel.



STEKPANNSKLOCKA:

Du behöver:

- En gammal stekpanna som inte längre används
- Själva maskinen (det med visarna, batterierna osv.)
- En borr
- Eventuellt band

Gör såhär:

Mät upp mitten på stekpannan. Borra. Lägg in maskinen (anvisningar medföljer ofta). häng upp i ett band eller i "hålet" som ofta finns i handtaget på pannan. Voilá, du har en personlig klocka!



PAJFORMSKLOCKA:

Du behöver:

- En gammal pajform i aluminium
- Borr
- Klockmaskinen
- 4 småmynt
- Krok
- Lim eller tvåsidigt tejp

Gör såhär:

Borra hål i mitten av pajformen. Lägg in klockmaskinen. Limma/tejpa fast mynten vid klockan 9, 12, 3 & 6. Mät för att få det exakt. fixa en krok eller eventueelt något annat för att få fats klockan i väggen. Mysklockan #1.

Hoppas du njöt av att läsa detta & kommenterar. Puss ♥

10 tips till ditt drömrum

- Tänk på harmonin. Använd färger ton i ton, men våga ändå använda färg. T.ex. passar puderrosa fint ihop med nyanser av beige eller naturvitt.

- Om du vill ha en mer vågad inredning skall du använda sk. "motfärger". Detta ger mer effekt och konstrast till inredningen. Cirkeln skall läsas på detta sätt: Fägerna som är emot varann (som t.ex. blå & orange) ät motfärger. Också svart & vit är notfärger, fastän de fattas från cirkeln.



3. Använd tyger. Det berättar en hel del om inredningen. Om du t.ex. har ett ljust rum inrett i någon ljus färg skall d u använda lätta, genomskinliga gardiner och t.ex. blommiga borddukar & dynor. Om du igen har ett mycket mörkt, mer dramatiskt rum kan du använda gardiner i mörka, tunga tyger. Använd dynor med mönster.

4. Satsa på detaljer. För att rummet inte skall bli allt för tråkigt och ton i ton kan du lägga till några glammiga eller färggranna detaljer. Dessa detaljer kan t.ex. vara prydnadskuddar, ljushållare, blommor eller ett litet nattvardsbord. Snyggt blir det också om ditt rum är inrett i svart eller vitt och du tillägger röda detaljer (se förra inlägget).

5. Inred praktist. Huvudsaken i inredningen är ju såklart att det skall vara så lätt som möjligt att röra sig & hitta saker. T.ex. skall du inte ställa möbler, så att de är i vägen för dörren. Ställ inte sängen bredvid ett batteri, det blir varmt. Datorbordet skall ställas mittemot fönstret, inte bredvid, för annars kommer solen störa ditt arbete. Dessutom ger det naturligt ljus att ha skrivbord mittemot ett fönster. Och kom ihåg att ha ordentlig belysning.

6. Lider du av ett litet rum? Amvänd då mycket ljusa färger, det gör utrymmet "större". Också speglar är ett praktist hjälpmedel. Om du dessutom gillar ljus kan du ställa ett ljus brevid en spegel, helmysigt!

7. Förvara smart. Satsa på korgar & fina lådor så att du snabbt kan gömma undan saker som du inte vill att är framme. Dessutom har du alla saker på samma ställe och du kan snabbt komma åt dem.

8. Satsa på dynor. Med hjälp av prydnadskuddar kan du snabbt ändra ditt rums stil. Om ditt rum dessutom är inrett i t.ex. vitt eller svart är möjligheter oändliga. T.ex. kan ett svart rum passa fint med orientaliska eller röda kuddar, och ett vitt med t.ex. limefärgade eller cerise.

9. Måla bara en vägg. Du får en snygg atmosfär om du bara målar en vägg. Om dina väggar annars är vita är möjligheterna många. Om ditt rum är beige kan en vägg vara brun. Om det igen är rosa kan en vägg vara cerise.  Du kan inte misslyckas. Detta är dessutom ett mycket billigare knep än att måla hela rummet, dessutom är det lätt att göra om om du tröttnar.

10. Som sista punkt kommer något som står nära mig. Som du lätt kan byta ut & skapa en viss atmosfär med. Nämligen ljus. Det finns så många fina saker i butikerna som bara väntar på att bli köpta. Och med att ljus är så pass billiga kan du frossa i olika färger, dofter och former. Du kan aldrig äga för många ljus!

Nu hoppas jag att du haft nytta av mina tips. Puss ♥

//Ida


Designspecial: Grafiskt & Snyggt

Gillar verkligen det att där bara finns några röda saker, men som lika som de svarta följer den grafiska vägen. Och om ni kollar noggrant kan ni sen att på den där byrån med trädet, brevid bilden i vänster, har röda handtag. Härligt! Blev faktist mycket nöjd, om jag tänker att jag bara har Paint.

OBS! Nästan alla varor kommer från Ikea.



My room.

Okej, saken är så att bildspecialen och tipsen kommer imorgon p.g.a. att jag var hos Nata just & hann därför inte fixa det. Men ni borde nog stå ut. Men istället kommer nu bilder från mitt nyinredna rum. Som jag fixat i typ torsdag. Eller onsdag. Minns inte, men här är bilderna:

 

Sängsoffan - Nya dynor (förrutom de i änden) och sängöverkast



Priserna från mina friidrottstävlingar



Dynorna i närbild



Märk: Samma tyg som på "änddynorna" (kolla första bilden) SJÄLVGJORT BÅDA TVÅ!



Min superbekväma stol som jag som bäst sitter i



Älskar tekoppen, bordet, tavlan, lampan, ja, allt ♥



Tavlor med bilder från vår gård/natur och spegel från IKEA

Japp, det var alla. Kommentera gärna. Puss ♥

//Ida


Dagens tema: inredning

Efter att ha läst en paren artiklar om inredning blev jag himla sugen på en inrenings-special på min blogg. Så tills senare ikväll skall jag fixaihop en liten bildspecial och en samling med praktiska tips som skall underlätta ditt inredande. Om jag har tid över kanske jag också visar lite bilder från mitt eget rum. Så, ni får vänta er något bra.

//Ida

Lördag.

Hej! Jag känner på mig att denhär dagen kommer bli riktigt fin. Oej, inget speciellt helt enkelt, en slappa-av dag. Och vad vore mer härligt än det? Skall strax klä på mig och städa lite. Sedan äta mat, gå en liten promenad och vänta på att mamma kommer hem vid 16 tiden. Sen blir det väl myspys mede en bok och TV. Och te. Mummss, låter lockande. Men nu måste jag gå igenom mina bilder och radera lite, skall försöka fixa något kul till bloggen idag. Puss ♥

//Ida

Myskväll & ett sött vaselin.

Hej igen. Nu har jag & mamma både handlat och varit ute med vovvarna. Riktigt skönt med lite frisk luft måste jag säga. Vad jag köpte? Jo, lite ljus och ett superhärligt vaselin - läppfett.



Kolla in, bara själva burken är supersöt. Eller vad tycker ni?

Nej nu skall jag trixa lite med bloggen. Puss ♥

//Ida

Fredag.

Pjihuuu, veckoslut! Skulle nog inte ha orkat med en dag skola till. Alltså, veckan har gått fort och så, men det bara kändes så himlans jobbigt. Skolfotografering hade vi också idag, måste nog erkänna att jag troligen kommer se helt mysko ut, på både klassfotot, enskilda och kompisfotot. Sen var det ju detdär med outfitten. Det blev simpelt, en limegrön topp med brotarrygg och ett par vita jeans. Simpelt och fräsht.

Nu blir det bara jag och mamma, skall senare skriva en kortkort filmresension i bloggen. Puss ♥

//Ida

Kväll.

Efter en svettig länk och uppfriskande dusch sitter jag nu här i min sköna stol och bloggar. Trött och utsliten. Funderande på en sak. Skolfotograferingen. Och vad jag skall ha på mig. Något enkelt och snyggt, men ändå inte överdrivet eller någonting som inte var jag. Nåja, men det löser sig nog. Så kom jag att tänka på en till sak. Att jag borde börja träna på allvar nu. Nu när vintersäsongen närmar sig. Mamma har t.o.m. skaffat ett gymkort åt mig. Jag är ju under 15, så jag måste ju ha antingen mamma eller pappa som övervakar. Men vad för skillnad, pappa är ju ändå min tränare. Han måste ju se att jag gör saker & ting rätt. Men det blir kanske lite senare in i hösten. Eller vem vet. Men i alla fall, mitt träningsshema skulle väl gå ut på 2 länkar i veckan, 2 normala träningar, benmuskler, magmuskler, ryggmuskler. Jaa, ungefär så.

Juste, pappa & lillasyrran skall bort i veckoslutet, så det blir bara jag & mamma. Det brukar vara kul.

Nu skall jag sova, puss ♥

//Ida

Torsdag.

Hej! Min uppdatering har sugit nu på sista tiden, men det är någonting som bara blev. Och så fixade jag ju mitt rum igår kväll också. Haha, måste erkänna att mitt rum troligen är det svåraste i hela världen att omväxla inredningen i. Altt är ju nästan spikat fast i väggen. Okej, kanske inte ändå, men svårt är det!Sängen/soffan kan jag inte alls flytta på, inte heller skrivbordet. Så nu, för att få plats för min mysstol + bord måste som sagt en hylla bort. Resultatet blev riktigt bra faktist, tycker jag. Vad tycker ni?



Pläden på stolen är ännu lite skrynklig, men den borde lägga sig. Nu när jag kollar närmare på bilden, ser jag att min väska kommit med, haha.



En närmare titt på bordet. En tavla, självgjord, högtalare, söt tekopp och den där underbara ljuslampa-saken som senaste året suttit i mitt skåp & dammat. Men nu kom den fram. Kan inte tänka mig att jag fyndade den på loppis för 10 kr. Bra köp allt.



Haha, jag vet, mina nya prydnadskuddar totalt missmatchar sängöverkastet. Men skall i morgon köpa ett likadant på stolen, borde funka bättre med enfärgat.

Och så blev ju Kalle på bild ♥

Men nu har jag lovat mamma att gå ut på länk. Skriver senare ikväll, about klockan 20.30. Pussar ♥

//Ida

Onsdag.

Hej! Idag känner jag mig lite piggare på att blogga, som nog är riktigt bra. Men idag skall jag inte sitta allt för länge vid datorn, snart får ni veta varför. Men först berättar jag om min dag:

Först en timme gympa. Fotboll. Sedan engelska. En massa läxor. Sucksuck. Hmm.. vad sen. Juste matematik. Dubbeltimme. Men första timme fick vi gå & kolla på när ettorna på gymnasiet hade nån lustig sak, gullnäbbs-jag-minns-inte-vad. Men det var roligt, haha. Vad fina kläder de hade ;)

Sedan var det ju den där ena timme matte. Religion. Och sist, men inte minst - finska.

Men nu till den där saken jag skall fixa. Jag skall nämligen fixa bort en onödig hylla från mitt rum och istället ha en skön stol där.



Det är den skyldige hyllan som skall bortbortbort. Ursäkta oredan, hittade ingen bättre bild.

Men nu skall jag börja jobba med det, bilder på resultat, ja det får ni sen. Puss ♥

//Ida

Tisdag.

Hej & ursäkta att jag inte skrev igår. Hade helt enkelt inte lust eller ork. Inte skulle jag just nu heller ha lust, men jag gör det för er skull ♥ Såå vad har jag gjort idag? Varit i skolan, haft gympa. Juste gympan! Först skulle vi ha på sportplan, men det var i skolan! Så vi fick gå 1 km i onödan... Så det var inte så kul. Särskilt inte när det ösregnade.

I morse, när jag skulle ha en keps från en av mina korgar med mössor, vantar och sånt, fick jag riva ner ALLT. Så nu ligger det fortfarande på mitt golv, borde städa upp det... Som ni kanske märker är jag inte så himla glad idag. Men i morgon skall det vara över. Snart skall jag ta & läsa FRIDA, där Kenza är med. Eller om man tänker efter, så skall jag göra det nu, direkt. Och efter det ut i regnet på en liten länk ♥ Så låter som en bra fortsättning på dagen. PUSS ♥

//Ida

RSS 2.0