Torsdag.

Nu är jag ett med flunssan. Usch, täppt är man ju!

Nu vill jag bara sova. Ursäkta detta oseriösa inlägg, lovar ordentligt i morgon. Om jag hinner vill säga...




//Ida

Måndag.

Hej bloggen! Efter en joggingtur, lite övning på engelskaprov och en varm/kall dusch sitter jag här och nördar mig. Hehe, det har jag nog förtjänat.

I morgon är det som sagt prov. Och juste, aerobic + innebandy i två timmar på morgonen. Helskönt. Ja, och kemi, engelska (dauh), matta. Hmm. Hälsokunskap. Några uppgifter skulle vi ha klara, men inte har jag gjort dem, hehe. Så det blir väl att fixa det - och öva på provet!

Tschüss ♥



hehe, kind of favorit i repris

//Ida

Söndag.

Hej bloggen! Skall snart dra iväg på något mystiskt möte angående friidrotten, så jag kilar klockan 16. Finsk tid. Förresten, idag flyttades klockorna till vintertid. Häärligt med en timme till att sova. Me likey ♥

I morgon skola, inget speciellt händer. Jo, jag & S skall framföra vårt biologiprojekt. Men inget annant, antar jag. Så i tisdag har vi engelskaprov. Så man kuunde ju börja öva, hehe. Ja, och en hälsokunskapsläxa som borde lagas här snart. Morgondagens problem, kan man säga. Just nu försöker jag fixa bort min snuva.

Nu en sista bild (eller 3) och puss på er gullisar ♥



//Ida

Lördag.

Hejssan! Snuva på kommande, ont i halsen, men annars bra. Hihi, ny TVi vardagsrummet.

Nejmen, nu tar jag och visar lite bilder här i bloggen, hur jag sett ut idag. Som en dagens då!



Nej, att vara seriös på bild är inte min starka sida, hihi.







Yllesockor ♥





//Ida

Fredag.

Hej! Ursäkta än en gång för uppdatringen, men igår var det så att jag inte hade en minsta lust att skriva. Desperat är vad jag var. Eehh, skall nog lämna det utanför bloggen. Nåja, tala om nåt annat. Fyndat en bra låt. Sätter in den i bloggen sen. Tårögd är vad man blir. ♥ Menmen, provet i Kemi gick nog skit, tack vare nåt. Och i tyskan fick jag 10-. Nöjd & belåten.

Nu, puss ♥



Nehej, gick inte att sätta in. Nåja, då får ni inte se den rikitga videon. Men låten - här!



Klickar här om du vill se videon med :)

Onsdag.

Hej bloggen! Nu tänkte jag, som första (kröhmm, kanske inte heelt första) sak idag göra mig lite mat. Sen omkring 5 tar jag mig en springtur. Och sedan då, skriva ett föredrag tills i morgon. Jag & S skall nämligen i torsdag ha föredrag om vår lilla resa till Fiskars och berätta om svampar. SuckSukcSuck. Såå, imrogon på ungdomskvällen skall vi nog fixa till det på något krånligt vis, så att det i alla fall liiiite verkar som ett föredrag. Ehhhe. Så har jag Kemiprov i morgon, borde väl ta & läsa på det med. Vill ha bra vitsord.

Så kanske jag skulle ta & göra nåt då?

Puss ♥

//Ida

Tisdag.

Hej bloggen! UrsäktaUrsäktaUrsäktaför den usla uppdateringen, men nu är saken så att pappa gått & satt en mysko mätare som räknar hur mycket jag är på datron. Alltså, om jag inte förminskar så tar han datorn av mig helt & hållet. Och det skulle jag inte vilja, så det får vara såhär nu. Men det boorde inte i framtiden ha nåt med uppdateringens försämring att göra.

Nåja, men om man skulle ta & lägga in några bilder på vad jag shoopade i Fredags:



Hatt - Kappahl ~99 kr.



Mössa - H&M ~50 kr.



Wayfarers - Kappahl ~15 kr (!!!)



Ooooch till sist - min ring från H&M ~40 kr.

So long, kisses ♥

//Ida

Söndag.



Lila strumpbyxor från Kappahl, fick dem förra året oanvända av min moster



Yllesockor + jeans - sällan det är bekvämt!



Förra lördag. Jag, min syster. Ett lakan. Eegh, en klänning fixade jag av den, haha.



Om man har tid över - ja då scrappar man ;D



Nog hade man allt tid att baka cupcakes också, muahah.



Om man är ute i skogen kan man allt vara fin också



Får du din tumme lika långt böjd? I så fall, kontakta mig ;)




Lite bilder som bara blivit på datorn. Trött är jag, här regnar. Rusk. Väntar tills i morgon, då slipper jag hem. Och i tisdag - ja då träffar jag dig

//Ida

Lördag.

Hej! Ursäkta att jag inte bloggade igår, efter en lång shoppingtur och sånt var man verkligen skittrött! Såå, jag hittade tyvärrtyvärr inga UGGS, men en hel del annat. Bl.a. en sån där kusligt snygg "herrhatt", barnavdelningen på Kappahl. Har aldrig förr vågat köpa en sån, har varit rädd att jag kommer se dum ut, haha. Men den är verkligen fin! Sen en såndäran stor ring , H&M. Och ett par stöveletter. Svarta, med klack, från Andiamo. Sen ja, ett par gråa jeans. Hittade dem när mamma stod i Lindex kassakö, sådär plötsligt bara. Hittade ett par i storlek 170, tänkte att varför inte pröva? Och de passade jävla bra. Me ♥ stuprör. Vad mer? Justja, ett par Wayfarers (stavning?) från Kappahl. Och gissa vad jag pungade ut för dem? Hela 15 kr. Och fina var det, måste bara skruva en skruv lite spändare. Alltså, får man sälja så fina saker för så små priser? Jag tvekar...

Herrigud, jag minns inte alls vad annat jag köpte. Ett par springtrikoer, Nike. 2- pack med tjocka, grå strumpbyxor, H&M. En vit, härlig fluffsmössa från H&M. Mer minns jag inte nu...

Men en sak har jag bestämt: ett par UGGS skall jag ha till vintern! Puss ♥

//Ida

Torsdag.

Hej bloggläsare! Idag var en rikitgt tuff dag, måste jag erkänna. Vakna klockan 6.45 - en timme för tidigt för mig. Sen ut och kratta löv. Haha, ni skulle bara ha sett mej! Min regnrock jag fick låna från jobbet, den var säkert 10 storlekar för stor! Både byxorna och rocken. Och tro mej, jag överdriver inte...

Ja, så jag krattade löv i 2 timmar. Så städade jag lite och ordnade papper. Usch vad torra händer man får! Så det for väl en halv tub handkräm också, haha. Nåmen, nu sitter jag hemma, packar. Juste, jag har väl inte berättat vart jag skall? joo, till urtrista husvagnen. Skulle hellre stanna hemma, men så tänkte jag om när mamma sa att vi skulle stanna i Åbo & shoppa. Haha, hon till och med skulle betala. Så nu undrar jag vad jag borde inskaffa. Och så kom jag på det: Uggs. Gaah, sönare skor finns nog inte. Och de som Kenza har, han det bli sötare? Japp, nu gäller det att hitta en butik i Finland som skulle ha sådana.

Nu som sagt packa, puss ♥

//Ida

It´s only love ♥














Fina bilder visst? Hittade på olika sidor på nätet. Och när jag ser dem är det bara en människa jag kan tänka på... ♥

//Ida

Onsdag.

Hej bloggen! Jag vet, jag vet, uppdateringen har varit kass & jag borde ta & skärpa mig. Men det är inte så lät, vet ni. En stund bestämmer man att ja, nu ska jag blogga så det innersta ruttnar, andra stunden tänker man helt tvärtom. Eller så är det helt enkelt så att man har prov eller så i närtiden. Och nog måste man ju erkänna att plugg går före blogg. Japp, ibland är det bara så. Livet är liv, som det sades i religionen idag.

Men sådär allmänt har denhär dagen varit himla kul. Särskilt efter skolan, då jag & Katten hängde med killarna på stan. Haha, grymt roliga saker vi kom på! Gud, A som inte trodde jag vägade slå han. Och en massamassa mer. Det är grymt roligt att hänga med killarna efter skolan. Om inte annat får man ju en hel del information, vad dom tycker om oss chicks. Och vem som är något att satsa på och vem de totalhatar. Ja, en sån fick jag ju reda på idag också. Måste nog erkänna att jag nästan håller på att fövandlas till en kille själv, haha. Så mycket som jag hänger med dem. Och inte har jag direkt något emot dem, söta killar dedär. Kanske inte alla på utseendet, menmen. Killar som kompisar är inte direkt en dålig idé. Skulle inte byta ut dem för nånting ♥

Nu skall jag nog ta & vila mig till morgondagens Dagsverke. You know, man arbetar istället för att gå i skola. Och sen är det höstlov! Något inom sig längtar, medan något inom mig vill tillbaka till skolan. Kanske det beror på dig.

Puss ♥

//Ida

Tisdag.

Hej bloggen! Hur är det? Allt bra här. Jag vet, jag vet, att jag inte skrev igår, men jag provade där 6-tiden, men kunde inte logga in! Suger dethär..

Vad tycker ni om för musik? Musiktips?

Nu måstmåstmåst jag på länk, förrän det mörknar till. Puss&kram&alltdedär ♥

//Ida

3 Doors Down - Here without you



Aaah, denhär låten är så fin. Man blir nästan tårögd. Och orden ♥

Försök att inte kolla på honom & bara koncentrera på musiken.



A hundred days had made me older
Since the last time that I saw your pretty face
A thousand lies had made me colder
And I don't think I can look at this the same
But all the miles had separate
They disappeared now when I'm dreaming of your face

I'm here without you baby but you're still on my lonely mind
I think about you baby and I dream about you all the time
I'm here without you baby but you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me

The miles just keep rolling as the people either way to say hello
I hear this life is overrated but I hope that it gets better as we go


I'm here without you baby but you're still on my lonely mind
I think about you baby and I dream about you all the time
I'm here without you baby but you're still with me in my dreams
And tonight girl it's only you and me

Everything I know, and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls, when it's all said and done
it gets hard but it won't take away my love


I'm here without you baby but you're still on my lonely mind
I think about you baby and I dream about you all the time
I'm here without you baby but you're still with me in my dreams
But tonight girl it's only you and me


Söndag.

Hej! Nu har jag då fixat dendär bokrapporten, på rekordtid! Läste 60 sidor igår & bokrapporten blev rikigt bra om man får säga. Sen blev det att baka Cupcakes. Och fixa mat. Men jag hann med allt. Sen kom N övernatt till mig, och vi hade jäkla roligt! Alltså, hur många gånger kan en människa säga "det var en spontan kommentar"? Haha, jag lyckades säkert med 50 gånger. Och plötsligt efter det frågade jag av N "Alltså, vad betyder egentligen spontan?". Haha, det var spontant.

Ja, nu tänkte jag fixa min scraapbook. Japp, sen till gymmet. Tschüs ♥

//Ida


Flo Rida feat. T.Pain - Low



Gillar låten! Från Step up 2:an är den.

//Ida

Lördag.

Hej bloggen! Det blir troligen inget mer bloggande för min del idag, skall hinna med en hel del. Läsa den där jävla boken, som jag tänkte fixa en bokrapport om tills i morgon. Till skolan då alltså. Sen, måste jag med lillasystern min och gå i svampskogen, plocka lite och så. Sedan fixa mat. Och baka cupcakes. Juste, och scrapbooken. Nämen, den kan få bli tills nån annan dag. Sen kommer N till mig övernatt i kväll. I morgon skall vi till kyrkan (skriftskola, you know?) och sånt. Ja, så det bir en hel del program för min del. Men jag gillar det. För delvis kan jag inte bara slöa på. Och delvis kanske jag för en stund slutar tänka på dej.

Ja, sagt som gjort. Men jag skall nog försöka hinna med ett blogginlägg. Tschüs ♥

//Ida

Fredag.

Hej bloggen! Nu är det veckoslut, skönt! Men något i mig säger att jag hellre sitter i skolan. Nope, har inte blivit galen, men det är bara det att.. Well, låt mig säga det på detta lilla vis: There´s this one guy." Kan inte sluta tänka på honom, det är verkligen... jag vet faktist inte. I skolan käns det pirrigt och så, den där härliga magkänslan, you know? Sen när man kommer hem är det längtan som tar över. Och sen igen den där pirriga känslan att "snart ses vi igen". Men på ett veckoslut får jag faktist ta & vänta i flera dagar. Och före man skall gå & lägga sig längtar man efter drömmar om denne... Det är svårt, att inte få vad man vill ha, men jag gör allt för att nå upp till detta. Bokstavligt.

Nåmen, istället för att förvirra er med mitt krångliga kärleksliv tycker jag att jag kan berätta lite om min dag. Först - tyskaprov. Det var faktist så mycket lättare än vad jag trodde. Tur nog. Annars skulle jag säkert hata mig själv. Ja,  och så fick vi ut moddaproven. 10- fick jag, så det var ju helt bra ju. Sen den där rundvandringen, som inte var något speciellt. Stannade på lite olika ställen i Pojo, så vandrade vi i svår terräng och ja, så åt vi mellanmål. Sen var det dags att åka hem. Snippsnappsnut.





Sen skall jag ha en bokrapport skriven tills i måndag, och jag har 60 sidor kvar i boken. Borde kanske göra något åt saken, eller? Tschüs ♥

//Ida

Torsdag.

Hej! Ursäkta att jag inte skrivit tidigare idag, men har varit upptagen. Vill nu också bara sova, men några små ord. Imorgon har jag prov, och sen skall vi till svampeskogen. Yay.

nu somnar jag, zZzZz

Puss ♥

//Ida

Onsdag.

Hej bloggen! Ursäkta att jag inte bloggade igår, hade en hel del saker att tänka igenom. Och inte kan jag säga att det hände något speciellt heller. Vi hade orientering på morgonen. Och sen en hel bunt med tråkämnen. Idag var det nog också ganska lamt, men vi hade på morgonen gympa - igen. Vi kommer in i festsalen/gympasalen och vad ser vi då? Jo, hela salen full med stolar. Som betyder ingen gympa där. Nå, så svårt var det inte, den lilla (och då menar jag lilla) delen av salen längst bak kunde vi använda, där kan man ju sätta ner ett mysko grönt skydd-eller-vad-det-nu-sen-heter. Men så kommer vi till problemet - pojkarna skall ha gympa på samma gång. Nå, alla vi trängdes på den lilla delen & spelade kåddboll (heter det så?). Annars var det nog lika lamt. Matta i två timmar. Stackars jag & J. Vi två förstår inget, absolut inget. Så han & jag frågar typ hela tiden hjälp av H eller M, haha. Stackrarna som måste lyssna på våra problem. Ja, vad hade vi sen? Jo, religion. Vår lärare är lite allmänt knäpp, men idag hade vi en vikarie. Såklart, en knäpp en. Hon talade med en röst som ingen kan frivillit vilja lyssna på. Suck. Den timmen kröp fram och nu hade vi bara det bästa kvar mer - finska. Eller ja, inte är det heller så värst intressant, men kvarten före lektionen är alltid så jävla humor. JA, och det är tack vare J, J & A. Så jävla roliga killar! Inte vet jag varför, men det har blivit så att jag börjat umgås mer med dem. Nå, jag försvarar mig. De är så jävla roliga! Nåja, men idag när vi satt i trappan & väntade på att läraren skulle komma började Ja. rota i min penal. Haha, inte satte jag emot eller nåt, men mittiallt hittade han en lapp som en kompis skickat åt mig på mattatimmen. Jag var liksom "Oops". Det var en aningen privat då. För henne. Så, för att ens försöka få lappen tillbaka hoppade jag på Ja, haha. Det var smått... roligt. Så fick jag reda på lite saker och ting. Och det fick killarna med, av mig. De frågade & frågade en massa frågor, om vem tycker om vem. Så fick jag också reda på en liten...ehmm..hemlighet? Där kom ännu en orsak varför det är bra att också ha kill-kompisar. Man får reda på lite vad som snurrar i deras huvuden också, inte bara allt tjejsnack hit & dit. Så jag kan säga att jag lever ett skede i mitt liv, där allting verkar gå rätt. Och jag skulle inte vilja byta bort något! ♥



Ja, nog för mig för denna gång. Puss på er ♥

//Ida

Jonas Brothers - SOS

Visste inte alls vad jag skulle ta för låt, så jag kör på Jonas Brothers. Men jag skall prova komma på något annorlunda tills i morgon!


Måndag - And whe´re back where we started.

Hej igen! Idag är det måndag som betöd skola. Historia-prov hade vi. Usch, jag kunde ju inget! Menmen, hoppas jag inte får så himla dåligt vitsord i alla fall. Så hade vi biologi. I fredag skall vi till svampskogen i Pojo. I 3 timmar. Haha, jag kan bara tänka mig allt roligt som kan hända där. Sen mat och efter det IT (informationsteknik). Vi fick veta vad vi fått i våra projekt/presentationer. Jag & N blev himla förvånade av att vi bara fick positiv feedback. Och 9½ i vitsord. Bäst av alla 8:or. Stolt är man, haha. Men som N sagt några gånger redan, vår PowerPoint-presentation var finast. Thanks to you N ♥ OCh så pysslade vi på Word. Så hade vi... Modda. Nån dum lek som man skulle berätta vad man skulle göra med en sak man fått av lärararen på en öde ö. Alltså, det är ju lätt att hitta på många roliga saker om en fickkniv, kortpacke eller toa-papper, men jag fick en linjal. En normal, 20 cm lång linjal. Jaa, som min fantasi oftast är så föreslog jag att man, tillsammans med H´s snöre & A´s gem skulle göra ett metspö. Men att lyssna på dem med bättre fanatsi var allt kul. Alltså, vem kommer på att använda solskyddsfaktor som glidmedel!? Haha, där skrattade typ alla. Sist hade vi matta. Stackars A (inte samma som i förra fallet) som alltdi lyckas skämma ut sig. Jag, J & J (observera: Pojkar) har alltid så himlans roligt åt honom.

Nej men nu har jag fått hem en del bilder jag beställt, så jag tänkte fixa mig en scraapbook. Pussar ♥

//Ida

Myskväll.

Hej! Kollade just igenom lite gamla bilder, och tänkte, vore det inte mysigt med en liten myskväll (igen)? Med tända ljus, TV, te. Eller varför inte ta & läsa en bok? Har nog så många böcker att det räcker. GG ♥ Men så måste jag få en urtråkig (märk: urrtråkig) bok läst tills i måndag. Inte denhär måndagen, utan nästa. 150 sidor kvar, en vecka. Urk. Jag gillar att läsa, men denhär är verkligen tungläst. Så skall jag ju visst skriva en bokresension om den också. Justså. Nåja, men ser nu var det blir. Postar in lite bilder.







OBS! Det är inte jag på bilden!

I den sista bilden är min mysiga, stickade tröja. Färgen känns också så himla rätt i höst.

Puss ♥

//Ida

OBS! Tröjan kommer från Ellos/Josefssons ♥

Demi Lovato & Joe Jonas - This is me


Söndag.

Hej bloggen! Om ni nångpng förr kikat in på min blogg kanske ni märkt att min design är ny. Fixade å den i morse, och tadaa! Kan bara tänka mig hur det skulle bli om jag t.ex. ägde photoshop, allt som jag gör är ju fixat på Paint. Helt vanliga Paint som finns på typ alla datorer. Nog måste man erkänna att man hellre bloggar, om man har en fin design. Inte sant?

Men i alla fall, veckoslutet slutade sen riktigt bra ändå, fastän S måste gå hem redan på lördagmorgon. Så jag satt igår en vääääldigt lång tid framför datorn. Haha, lite orolig blev man ju där, när man satt helt ensam i tystnaden. Så jag satte på TV:n i vardagsrummet, fastän jag inte ens såg på den, haha. Okej, senare tittiade jag nog lite på den också. DisneyChannel. Haha, hur kul som helst ju! Så kom Ika hit & jag tänkte att jag går dit övernatt. Det ångrar jag inte, vi hade superkul!



Men nu har mamma, pappa & syrran kommit hem, på något sätt känner jag mig lite lättad. Men sen saknar man ju friheten också. Men man måste leva med det man har, & jag är nog riktigt nöjd! Skall försöka fixa en sk. filmresension om filmen "Camp Rock" senare idag. Tills dess - Kisses ♥

//Ida

Lördag.

Hej! Nu sitter jag ensam här i huset & bloggar. S måste gå hem tidigt i morse, för hon mådde inte så bra. Hoppas du blir bättre i alla fall! ♥ Nåja, inte kan jag säga att det inte vore kul att vara ensam. Det ÄR kul. Jag kan skrika, sjunga, dansa, chatta, ja, nästan hur länge jag vill. Jag måste ändå en dag lära mig ta ansvar.

Nu väntar jag på en sak ♥ Tänkte dessutom försöka fixa ihop någon mat. Men jag bloggar senare idag, okej? P-U-S-S ♥

//Ida

Fredag.

Hej bloggen! sitter här i min nya stickade tröja från Ellos. Dunderskön! Orkar inte fota, så ni får en bild från deras hemsidor.

 

Ja, färgen är nog mer rätt på andra bilden.

Så idag skall S övernatt till mig & bli hela veckoslutet! Så uppdateringen KAN vara lite kass, men jag försöker. Sen skulle jag vilja tala med en kille nu ♥

Juste, skolfotona kom idag och vem ser liiite gräslig ut!? Alltid samma sak, jag börjar redan bli van.

Nej men nu måste jag ju städa. Pus ♥

//Ida

Torsdag.

Hej! Nu har jag egentligen ingen lust att skriva, måste reda upp något med en "vän". S skall hit i morgon övernatt. Och alla som har Disneychannel: IMORGON KOMMER CAMP ROCK! Ja, sen skall jag snart på en konfirmationssak. Så det så. Sen duscha och så. Sova. Drömma om någon jag inte nämner till namn ♥

Puss ♥

//Ida

Onsdag.

Hej bloggen! Nu skall jag se på Juno, sen bloggar jag ordentligt, okey? Sätter in en låt som är värd att lyssna. Miley Cyrus - 7 things. Love it  ♥


RSS 2.0