!@£$€¤%&

Faan, fick inte laddat in designen! Imorgon, L O V A R ♥

//Ida

Måndag.

6 dagar kvar. 6 dagar kvar. 6 dagar kvar.

Hej! Allt bra? Här med, troligen. Har inte gjort så mycket i dag, kollat in Los Serrano. Bra serie det allt. Så vann ju också Spanien fotbolls VM, t.o.m. jag, den allra dummaste när det gäller fotboll, vet det, haha.

Håller som bäst på att fixa Veckans design, så den kommer in inom kort.

Lite roligt hände det igår också. Jag fixade säkert på i 2 timmar med Bloggtoppen utan något resultat. Nu har jag lyckats, tjohooo! Adi (hunden då) har stärv. Svartsjuk som sablar kallas sjukdomen. Om man går för att krafsa Hannah (andra hunden vår) får den fnatt & börjar hoppa. Galen hund.

Ha det fint ♥

//Ida


Ida ♥ sina läsare.

Jaa, nu skall jag posta in en bild för bara ER, mina underbara läsare ♥♥

TACK ♥


Dagens "vill ha" 29.6.2008:

Såja, idag vill jag ha den här söta t-skjortan från Lindex (199 kr.) Mums ♥

Musse Pigg - så sött

OBS! Fick brådis så det blir "veckans design" i morgon. Puss & tack för att ni orkar läsa! ♥


Söndag.

En vecka till. En vecka till. En vecka till.

Hejssan. Hoppas ni har det bra, det har nämligen inte jag. Eller, jag har alla kroppsdelar kvar, så ganska bra är väl redan det, haha. Men men men, Sitter inne i husvagnen, solen skiner, mamma stack, pappa stack, syrran sitter ute & läser. Bara så ni vet.
 
Kollade igår kväll på Beach - en film med Leonardo DiCaprio. Är inte direkt ett fan av han, men titta bara hur söt han är! Mums.




Har så tråkigt här så nu tänker jag lista vissa av mina favoritbloggar:

- Lisa´s
- Kenzas
- Natas Bästa vänner ♥
- Ikas ♥ Halvsystern min, nästan i alla fall ♥

Och många, många fler, men nu börjar datorn bli så långsam, haha.

Skall börja fixa med en ny design. Om ni vill kolla resultatet klicka er in på min övningsblogg =) Jag vill gärna ha feedback! Och om ni har ideér om nya "designer", meddela gärna! Jag länkar gärna också till er blogg, så bara meddela om det. Nu tar jag nog & slutar skriva, sätter in dagens "vill ha" & veckans design (OBS! Om jag hinner). Älskar er mina gullisar


Lördag.

Tjenare. Hur har ni det? Om man inte räknar omständigheterna så har jag väl det bra. Kan inte sluta av med att gå med
kassen runt i lilla, trånga husvagnen. Den är bara för fin ♥ Jättefin. Kollar som bäst på kläder från H&M. Gud, jag skulle
ha lust att köpa ALLT! En jeansjacka, läderrock, typ 1000 toppar, sandaler, solbrillor, jeans, klänningar, shorts, smycken, en hel massa olika bikinis och ja, allt! Me H&M.

När jag sen äntligen slipper hem härifrån så skall jag med I & kolla Sex and the city på bio  =) Kul! Och så väntar jag till den 12:e Augusti - då börjar skolan. Inte för att jag gillar att plugga direkt, men att se alla vänner, inviga min nya väska på riktigt, och ja, ärligt talat, nog väntar jag allt lite på att få börja plugga också. Men alltså, det känns bara för bra att slita som nån värre dåre & sen bara ta det lugnt och veta att man gjort något bra. Då känns den där lilla stunden att slappa mer värdefull. Och visst känns det skönt att behöva vakna tidigt en tisdag? Allt har man redan gjort i ordning kvällen innan & planerat allt 3 gånger. När du vaknar känner du pirr i hela kroppen, samtidigt som du tänker hur du kommer sakna sommarlovet. Nu har du 10 månader med skola framför dig. Hur du står inne i skolbyggnaden & känner dig nervös & ser minst lika nervösa människor runt dig.
Ja den känslan är härlig, nästan som julafton.

Nu måste jag sluta förrän jag tråkar ut er & mig själv. Hörs & ses ♥

//Ida

Dagens "vill ha(n)" 27.6.2008:

Såja, nu tänkte jag gottgöra för alla de gånger jag glömt att posta dagens "vill ha" och tänker nu posta en hel outfit =)
OBS! Det blir en outfit från min, och många andras, favoritaffär, H&M.


Klänning, H&M, 149 :-

Espandrillos, H&M, 149 :-


Solglasögon, H&M, 79.50 :-



Hårklämmor, H&M, 19.50 :-


Armband, H&M, 49.50 :-


Jeansjacka, H&M, 198 :- (OBS! REA på www.hm.com/se !)

Fredag.

Ciao! ♥ Kollade just in Los Serrano, så det så ;D Vädret är fint, borde ta & njuta. Lite sol fick jag redan igår, men ite mer brun skulle man nog kunna vara. Det var lovat att det skulle bli regn, men inte ser det så ut!? Haha, så fel dom kan ha! Skall ta & kolla in mina favoritbloggar, tipsa gärna om du tror att din blogg är något för mig =) Skriver lite senare, i kväll blir det troligen. Hörs vänner ♥♥ Sätter in dagens "vill ha" =)

//Ida

Torsdag.

Joo, tävlingen. Vann längdhoppen med resultat 4.86 m (är 13, så i 13 - års klassen)  =) Nytt rekord med 30 cm. Kan bara vara glad, 13 andra var det med i tävlingen, men i alla fall, vinst som vinst. 60 m var lite andra saker, blev 4:de av ca. 20 deltagare. Men där gjorde jag också nytt rekord, 8.72 s. Inte så värst bra, men i alla fall.

Kom just på att jag har smått roliga kläder på mig, korta jeans-shorts, ballerinas (är ute) med sockor och en grön, stor PUMA - t-skjorta, haha... Men jag kan, troligen till er förskräckelse, säga att jag gillar outfitten. Slapp, men ändå lite, tja, hur skulle man säga det... Chic? Flickig? Beror nog på mina ballerinas ;D Och nej, jag brukar inte klä mig direkt flickigt & modemedvetet. Oftast får ett par jeans (gärna mina riktigt gröna, me love ♥) och en t - skjorta med ett par converse duga. Men här förra veckan lyckades jag skåda en vacker outfit direkt från min egen "lilla" garderob, en extremt baggy, vit t-skjorta med svart tryck, plus ett par långa, svarta leggins, mums ♥ Om man ännu skulle äga ett par röda pumps skulle mitt liv vara fullbodat ;D Också avslutningklänningen plus svarta högklackade, lite 60 - tal, gör susen. Såklart jag också älskade min vändagsbal - outfit, de eleganta silverhalsbandet var nog ett av de finaste jag sett & bärt. Glömde säga att jag hemma gjorde ett fint fynd. Mammas gamla halsbandsur man t.o.m. måste vrida för att den skall fungera, men ack vad fin den är. I guld ♥

Nu tar jag och postar ett av de där roliga personlighetsförklarnings funderingarna jag sett en bloggare ha. Så kolla in den!

Pözziz på er, vänner ♥

//Ida




 


Onsdag.

Så var det ondag igen. I mitt fall betyder det tävling. I friidrott då. Det är i Åbo, så man skulle väl tro att det är nån sort av stor tävling (Åbo var ju förr Finlands huvudstad och nu mer en av de största i Finland, om ni inte redan visste det), men det är en ganska liten en. Men man får se, uppdaterar i morgon hur det går.

Förresten, vad har ni gjort på sommarlovet/semestern? Skulle glädja mig att få höra =)

Borde väl sticka nu och göra mig i ordning. Inte till tävlingen men annars bara, ser ut som en morgontrött, ja, vet inte vad. Så skriver i morgon, kanske idag =) Hörs ♥♥

//Ida



Veckans design 25:

Stilen i denna vecka är retro. Altså mest svart & vitt, men vissa färglada saker (i detta fall limegröna) i blandade =) Kommentera gärna! ♥



Tisdag - GG!

Då var det GG dags igen =) B E R O E N D E ! ;D

Det är en ca. 11-12 årig pojke jag tror försöker imponera på mig. Ganska sött. När vi t.e.x. igår var & simma blev han kvar när jag var där, stack när jag gjorde det. Han var på sätt och vis ganska söt, men ändå inte min smak. Nej gud, jag har fått nog med pojkar! Typ igår, när vi var & äta på en pizzeria, var där en kille som helt liknade en jag gillar! Det stör mig. Men jag gillar ju 3 pojkar på en gång,  så det kan vara orsaken ;D Skall nu sluta, lägger in veckans design =)

Ciao ♥

//Ida


Shopping.

Som jag tidigare nämnde så skulle vi och shoppa nån gång inom dessa 2 veckor. Det blev idag, för att det bara regnade ute. Det är ju rea i nästan varenda butik men jag hittade inte så mycket saker. Plåster (snygga), en glass (åt den såklart xD) och en väska. Men den väskan är bättre än 100 saker. Den är sååååå fin! Och så var den i rea också. Fick ändå betala 14.97 (ca. 149.70 kr) euro för den, men det var den värd! Skall ha den som skolväska när jag färdas mot 8:de klass i höst ;D Oj, kanske jag skulle ta & förklara hur den ser ut. Tjaa, den är stor! Och har små, söta noter på sig. Och man kan ha den på 2 olika sätt. När jag kommer hem lägger jag in bilder på den! Och så har den en söt "nyckelring" hängande. Kommer från Seppälä, en finsk affär. Roliga kläder har dom där =) Thihi, gillar den så att jag troligen kommer sova med den i natt. Kanske ändå inte ;D Gjorde av med allt som allt 20 euro (200 kr). Stolt. Det är otroligt lite för att vara jag. Såklart glömde jag då att köpa kabeln. Typiskt mig. Men skall nu ta & sluta, hörs senare ♥

//Ida


OBS! Designen blir i morgon, lovar! Har hamnat skjuta upp p.g.a. shoppingen... ♥


OBS!

Kom just att tänka på att jag idag borde lägga in "Veckans design 25", men kommer tyvärr inte hinna med det idag
 =( Men i morgon... ♥ Samma gäller dagens "vill ha". Beklagar ♥♥

//Ida

Söndag.

Så, då var det 4 dagar över i helvetet, bara 11 till. Dessutom måste jag vänta till klockan 19.00 att jag slipper i bastu. Joo, bastu gillar jag över allt, så skönt att sitta & steka. Synd bara att man inte blir brun i bastun, då skulle jag redan äga den perfekta brännan ;)

Det var lotteri här idag. Han som talade i micken var skitrolig - trodde han i alla fall. Det var nog de äldsta skämten jag hört...

Jag borde som bäst ligga i solen och fixa en bränna, är lite sent ute. Men att ligga proppmätt (i mitt fall rundare än vanligt) i bikini och sola. Njaaae, låter inte värst frestande. Ajjoo, så kollade jag in lite bloggar =) Kanske just din ;) Brukar ni kolla in andras bloggar, och i så fall, vems?

Hoppas ni kommeneterar och ha det bra! ♥

//Ida

Kväll.

Har igen badat bastu. Det här varje dags tvättande av mitt hår kommer nog inte sluta bra, när jag kommer he, är det troligen så flottigt efter en dag. Så måste tänka efter hur det blir. Skall nog inte göra så mycket i kväll mer, så hörs i morgon ♥

//Ida

PS: Hoppas allt blir bra, Kenza ♥

Dagens "vill ha" 21.6.2008:

Idag känner jag mig sugen på dessa snygga jeans. De är bara för fina, mums ♥


Me likey ♥


Lördag.

Så var det ännu en dag borta från sommarlovet, men också en dag borta från mardrömsresan jag som bäst håller på att uppleva. Nå, skall i alla fall nån gång här inom 2 veckor slippa pch shoppa till Åbo. Jess. Hihi, har redan typ planerat allt jag skall köpa, här kommer då lite av en lista:
- En stor väska (som skolväska)
- Gossip Girl - bok (Har nästan läst båda redan)
- Ett sött läppglans
- (El)Blå stuprörsjeans (äger redan ett par vita, röda, svarta, gråa och gröna men inte ett par blåa, haha)
- En tröja eller jeansrock
- Strumpbyxor
- En egen kabel att överföra foton till datorn
- Gladiatorsandaler (om jag hittar de perfekta paret)
- Annat smått & sött ♥

Tipsa gärna om sånt ni skulle köpa =)

Tjaa, skriver väl senare i dag, men nu får det räcka för detta inlägg. Sätter ännu in dagens "vill ha" efter en lång paus (ursäkta för det). Ha det bäst! ♥

//Ida

Slutshow.

Ja, då hade jag tid över - igen. Måste säga att jag hatar en hel del saker med det här stället. Gud att jag hatar att gå 150 meter för att slippa på WC (ja, också på natten). Gud att jag hatar att bara umgås med gamla människor (det är nog helt kul, men i måttliga mänger, orkar du lyssna på hur dina barnbarn gjort när de var 3 år i 4 timmar i rad?). Gud att jag hatar att varmvattnet i duschen bara håller i 3 sekunder. Och till sist; Gud att jag hatar när jag hoppar upp på min cykel och känner den fräsha havsvinden mot mina ben. Måste berätta en hemlighet; jag börjar gilla det här stället (bortsett från de första punkterna). Och nej, jag håller inte på att bli tokig! Och hur kul är det inte att mobba (tillbaka) på en ca. 11 årig tjej som tror att hon betämmer över allt och kan kalla vem hon vill för vad hon vill? Nääe, just det, man njuter av det x) Skall snart sticka och kolla på den där brasan dom tänder, intressant. Mest gör jag det för att det ligger riktigt bredvid havet. Den där vinden, så renande. Har nog haft lite tråkigt här, regnskurar är inte direkt vad man vill ha på sin semester, eller sommarlov. Men nu måste jag på WC, så hejdå för i kväll och syns i mogon! =) ♥

//Ida

Bada&Simma.

Bada bastu, ja det gör susen. Man känner sig som en helt ny människa! Som pricken på I var vattnet ganska kyligt 15 grader eller något sånt. Kan förklara med ett ord: AVSLAPPNANDE! Men nu måste jag sluta, pappa har slarvat bort datasladden så datorn "dör" snart, tills jag hittar den... Ses ♥♥

//Ida

Midsommarafton.

Då var det midsommarafton. Tvekar fortfarande inte på att jag hellre var hemma i Karis, skulle med familjen fara till I, fira med kompisarna på något crazy party eller helt enkelt sitta hemma och lyssna på när mommo & mofa talar. Jaa, det låter knäppt, men att bara sitta, lyssna & ta det lugnt har blivit alt mer frestande på sistone. Kan det ha något med det att jag lyssnar på Mikas "Relax, take it easy" hela tiden ;) Ja men i alla fall, sitter nu här i mammas & pappas "sovrum" med datorn i famnen och funderar på hur det skall bli idag. Skall typ kl. 15 till bastun, thihi. Simmar tar jag väl också och gör. Så finns det en hel del program i kväll dom ordnar, till exempel skall det kl. 22 tändas en brasa, om vädret tillåter. Så skall vi väl ta & grilla korv och sånt. Inte vet jag om det blir nåt speciellt, men i alla fall. Jag tror att jag stegvis börjar gilla det här stället mer och mer. Om jag orkar 2 veckor här är en annan sak redan... Men skall ta & njuta av allt här så länge det går, måste komma ihåg att nästa gång vi skall hit ett veckoslut behöv jag inte komma med och får stanna ensam hemma och bjuda dit nån kompis, väntar ♥ Nu skall jag sticka ut med våra hundar, hörs ♥

//Ida

PS. Glömde då i ett gammalt inlägg berätta hur rakgelen fungerarde. Svar: TOPPEN! Silkeslent & hårfritt resultat - som lovat.


Så glad =D

Internet fungerar, tjoho. Slapp säkert hit, har inte så mycket att säga nu, ville bara meddela att det blir bloggande för in del =) Ciao ♥

//Ida

Hoppeligen inte hejdå.

Som ni troligen redan vet skall jag på husvagnssemester till Mussalo. Kommer som sagt ta datorn med, men är inte säker om Internetet funkar där :/ Hoppas! Så om jag inte skriver senast i morgon ett inlägg så vet ni att det inte lyckats. Men inte hoppas på det värsta! Men skriver ett LÅÅÅÅNGT inlägg sedan efter, om det inte som sagt fungerar. MASSOR MED PÖZZAR & KRAMIZAR TILL ER MINA KÄRA LÄSARE ♥♥♥♥

//Ida



Ett STOOORT hjärta till er mina läsare ♥

Vaka.

Skall ännu vänta tills klockan 23.45, då börjar det friidrottstävlingar på TV2. Ett ord beskriver mig som bäst; desperat. Hihi. Har nu packat en STOR kass full med "nödvändiga" saker. Slår vad om att jag bara kommer använda typ hälften x) Skall nu packa vidare, hörs i morgoon ♥

//Ida

Dagens "vill ha" 18.6.2008:

Dagens vill ha är lite godare än de förra, bokstavligen. Den här glassen får min tunga nöjd, aah, den är bara för god! ♥


Me likey ♥

Onsdag.

Tjena  =D

Nu skiner solen, i alla fall ibland. Tyvätt närmar sig mörka moln, typiskt. Borde väl ha tagit vara på den, har mest suttit inne. Nåjaa, inte ändå hela tiden. Jag & min lillasyster (!) hoppade på cyklarna och cyklade 2 km till närmaste butik. Jag hade nämligen bestämt att jag skulle skaffa en ordentlig rakhyvel. Så måste jag ju bara köpa en liten raklödder-burk, perfekt storlek. Och så 2 chokladplattor, men de är till pappa som idag har namnsdag. Grattis! Så när vi skulle cykla hem såg vi dom härligaste lupinerna i vägkanten, mörkrosa. Så vi parkerade cyklarna ca. 100 m därifrån (det ända stället vi kunde lämna dem på, vi befann ju oss på landsvägen) och gick i en VÅT brant. Till slut fick vi vad vi ville ha i alla fall, och på vägen tillbaka till cyklarna hittade vi jättefina lila-vita. Så nu står det en stor bukett på köksbordet, vill höra vad mamma tycker ;) Men nu lite före 4 skall min farbror komma hit och fixa något, så jag måste vara berädd på att hjälpa honom. Ses senare idag, Pözz tills dess

//Ida

Tisdag 17.6.2008:

Kom just in, har luggit och solat på bakgården med en portion mangoglass och en smoothie i handen, medan jag läste i min GG bok. Gräset kändes så svalt, och musiken i iPod:n var bara för perfekt. Skall troligen senare idag och simma, gud vad skönt det blir...

Vem fan försöker jag lura, det är skitväder ute! Det regnar så sablar, risk för åska, ja, inget av det jag skrev stämmer. Inte ens det med smoothien, men en sån fixar jag snabbt ;) Så får väl försöka roa mig på något annat sätt idag, måste troligen börja packa till resan i torsdag. Usch, vill inte! Ska se om jag ens kommer i liv tillbaka. Men jag tar ju datorn med, det är typ min ända tröst. Och om inte Internet funkar där, ja då skriker jag! No joke. Skall nog ta kameran med dit, måste ju se om man får ett enda vettigt foto från helvetet. Nå, men nu till andra saker: Var just till butiken, köpte Lumene Eye Glamouriser mascara & eyeliner i ett paket (alltså dom sitter fast i varann, i en tub), gissa priset? Jo, 1.50 euro (15 kronor). Hihi, känner mig så stolt efter ett sånt budgetköp =)

Fick idag pappren till skribalägren (skriftskolan). Kan välja mellan kvällsskriba (2 kvällar i veckan på våren & vinetern), sommarläger (en vecka på sommaren) och sportlovsläger (en vecka, alltså hela sportlovet). Vilken skulle Du välja? Själv tänkte jag ta sommarlägger, låter vettigast och minst jobbigast ;) Men det är bara vad jag tycker. Nåjaa, ni orkar inte säkert läsa mer så jag slutar. PUSSAR & KRAMIZAR ♥

//Ida

Dagens "vill ha" 16.6.2008:

Jaa, idag borde jag nog önska mig lite vett efter det som skett i Iso Omena x) Men nu skall jag posta in typ världens härligaste sak, mums <3



Gillar verkligen väskan <3 Vet inte varifrån den kommer, men skall undersöka det och hålla er uppdaterade =)

//Ida

Pinsamt värre.

Tjabba.

Kom just hem från N, vi hade ju varit och shoppa =) Hittade inte så mycket, men det är ju alltid kul att bara kolla också! Skämde ut oss (eller mer mig) TOTALT, för mer detaljer, kolla http://www.natskis.blogg.se/. Skall väll nu kila till badrummet och prova rakgelen jag köpt idag =) Skriver troligen ännu ett inlägg idag, hörs ♥



//Ida

Shopping.

Skall snart åka med N och shoppa till Hesa. Hur kul blir inte det =D Kan nästan inte sitta still, hihi. Vi hade ju så roligt förra gången vi var och shoppa, så jag ser fram emot det här =) Enda smått negativa saken var att pappa skall ha mig och fara till Stadium, en idrottsbutik, och fråga efter längdhoppsskpikskor. Troligen kommer jag skämma ut mig och N kollapsar av tråkighet, men jag har en lösning till både och. För det första, fastän jag skulle göra bort mig, ingen känner mig och kommer troligen aldrig göra det heller. Och N hittar jag på något åt, hon gillar ju att prova rullskridskor =) Men nu måste jag kila och prova hitta mina pengar, annars blir et lite illa ställt. Ses senare, puss på er ♥

//Ida

Vått var det.

Haha, kom just hem från I - genomvåt. Hade vatten krig, jag och hon mot E & O. Ingen vann direkt, alla var lika våta. Fingrana var iskalla, så när jag kom in på datorn var dom smått styva. Hihi. Glada blev ju mammorna, alla vill ju ha genomblöta barn i bilen sin xD Men i alla fall. Har inte hänt så mycket sen jag senast bloggade. Det var ju ändå idag ;) Förrutom att jag i morgon skall och shoppa med Nata till Hesa :D Gaah, det blir så roligt! Kan ju kanske redan nu uppfylla det där med stora väskan ;) V Ä N T A R <33 Sitter som bäst i min soffis och äter någon konstig glass med äppel och honung. Den smakar smått - annorlunda. Men nu tar jag och slutar, hinner ännu idag posta ett inlägg. Tills dess Hejdo ♥

//Ida

Nästan talang.

Haha, kom idag på en ganska idiotisk sångtext. Talang i musik har jag inte, men jag vill ändå lägga in en del av sången, rättare sagt en vers. Så jag vill gärna höra vad ni tycker, all feedback går. Så här har ni ett litet smakprov:

Now I see, you´re looking at her
I understand, you have a new girl,
she looks back, not realizing that one day she
will be forgotten just like me.

Den låter dum, det är nämligen sista versen, men jag satte ändå in just den för att den blev bäst :)

Veckans design - 24.

Det här är den där överraskningen. Jag börjar nu en gång i veckan sätta ut en inredning och prylar i min blogg. Det skall hoppeligen bli kul. Hoppas ni kollar och kommenterar :)

Veckans tema: Boheme á la turkost.





Söndag.

Vaknade klockan halv 12 idag, ojdå. Egentligen undrar jag inte varför, vakade ju till klockan 4 med I, hihi. Skulle säkert inte ha vaknat om inte pappa väkt mig. Men nu sitter jag i soffan min, skriver i bloggen och allt känns helt toppen. Vädret ute är det lite si och så med, ibland sol, ibland moln och ibland till och med regn. Men nu när vädret ännu är någolunda klart skall jag väl satsa med att gå på balkongen och läsa i min gossip girl - bok med ett glas juice och en filt. Gaah. Måste börja planera vad jas skall packa till vår husvagn nästa vecka. Jag vet, ganska tidigt skede att börja fundera på det, men tänka sig nu att man glömmer något superviktigt och måste klara sig utan det i 2 veckor? Näe, jag tar inte den risken. Tar och slutar nu för den här gången, postar ännu in dagens "vill ha" med en liten överraskning ;) Sen sticker jag ut och slappa - GG - here i come!

XOXO gossip girl (Ida)


Lördagnatt.

Nästa veckoslut, möjligen redan på torsdag, skall jag till vår husvagn i Mussalo. Tar datorn med och får hoppas att Internet funkar, annars blir det inget bloggande på 2 veckor! Men man får hoppas. Där firar vi midsommar, hellre skulle jag vara i Karis då :/ Det enda positiva är typ att jag slipper och shoppa till Åbo :) Jaa, jag har redan planerat att jag skall köpa en stor handväska, elblåa leggins och en sommarklännig. Nu fattas bara det fina, soliga vädret. Bäst är jag att tala, sitter och bloggar klockan 12 på natten, skall väl inte förvänta mig nån sol nu, hihi. Måste nog ta och sluta nu, innan jag väcker nån i huset. Glömde att sätta in dagens "vill ha", tyvärr. Men ni ska få se i morgon det blir big surprise ni hoppeligen kommer gilla... Skall inte avslöja mer nu, god natt <33

//Ida


Gårdagens "vill ha":

Glömde igår att sätta in "vill ha", var så upptagen med att laga min design. Så jag sätter in den nu, det var ju ändå fredag för 2 timmar sen ;)


Tack vare denna magiska tölk hålls vi vakna 24/7 ♥♥♥

Lördagnatt.

Hihi, sitter vid I:s bord, spelar Betapet och bloggar. Klockan är halv 2, få se om vi sover alls ;) Haha, jag leder! Det måste se smått konstigt ut när vi sitter vid deras köksbord, mittemot varann med varsin laptop och talar. Har redan hunnit sjunga singstar, äta tacos, gjort ansikts- och kroppsbehandling, och druckit energidricka. Nam :) Så vi har haft urkul! Och bättre blir det. Blir ensam hemma i morgon, så hon kommer nog till mig då också, hoppas jag. Vi är lite farliga tillsammans ;) Nu tar jag och slutar för tillfället igen, skriver troligen ännu på nytt i natt :)
PÖSS OCH KRAM PÅ ER ♥♥♥

//Ida



Hihi, jag gillar verkligen dessa äpplen, sätter dem i varje inlägg för att pigga upp min dag :)

Ny design - igen ;)

Haha, kunde inte stå ut med min bakgrund på gamla designen så, här är den nya :)

//Ida

Modeikoner...

Nästan alla har ju typ en modeikon man ibland apar efter. Och det kan ju vara vem som helst. Alla har annorlunda smak. Så frågan lyder; vem är Din modeikon?



Min modeikon är Rachel Bilson :)


Torsdag 11.6.2008:

Tjabba. Skall nu ta och skriva kort, om en timme befinner jag mig på sportplan. Jopp, nu skall jag börja träna på allvar. Haha, har nu troligen sagt det en hel del gånger redan. Annars skall jag väl inte göra så mycket, gå i duschen, kanske skriva ett blogg-inlägg tll och fiska lite besökare. Sånt.
Sticker i morgon till I. Vi kommer säkert sjunga singstar tills vi kvävs, hihi. Och så mumsar vi i oss tacos, mums. Borde ta och förminska med skräpmat, men det blir aldrig av. Men nästa vecka tar jag och skärper mig påriktigt! Så de så! Godisstrejk, mera frukter och grönsaker och mer idrott & träning. Så ska det låta Ida!
Kollade just ut, solen skiner :) Och det får det lov att göra idag klockan 6 också. Tänker inte träna i regnet! Nu skulle det få bli sol och varmt igen, så jag slipper och bada och sola :) Håller på att bli blek igen. Får väl kanske ta och hålla mig till min BUS - bodylotion en stund till ;) Kom just på att det inte är långt kvar tills det är midsommar. Annars har vi alltid firat hos I, men nu skall vi till husvagnen just då. Tråkigt. Nu tar jag och slutar, byter om till shorts & t-skjorta. Sportplan, here I come!

//Ida

God morgon :)

Halloj läsare! Vaknade kloclan 9, så jag börjar nog få nån sorts dygnsrytm nu, hihi. Borde ta och typ söka posten, men orkar inte ;P Mamma är på jobb till  klockan 16, pappa till klockan 14, så jag och min lillasyster är ensamma hemma, tills dess. Va skönt att ibland ta en paus från allt uppassande. Inte är det mig de passar upp, snarare syrran, haha Kollade just på Los Serrano, det har typ blivit en vana att sitta framför TV:n klockan 9.15 till 10.30 ;) Men så borde jag börja planera saker och ting. Och träna mer, det blev inte av igår för att det spöregnade ute. Typiskt, när jag bestämt något, blir det inte av. Borde väl gå och kolla var Kalle är också, sötnosen blir så orolig när han hamnar ut i "kylan", haha. Nu skall jag och söka den där posten, som lovat, skriver senare idag. Puss & Kram <3

//Ida

Dagens "vill ha" 12.6.2008:

Idag har jag spanat in den här ursöta väskan från H&M. Visst är den gullig? Och den kan bli din för bara 149 pix :)


Gulligt med rosett?

Mitt rum, tyck till!



Berätta gärna vad du tcker om mitt rum :) All "feed-back" går...  OBS! tänk dock bort blommorna på pallen och tänk den här i stället:


Dagens "vill ha" 11.6.2008:

Idag är det inte bara en grej utan en hel outfit. Tyck till :)






  











 







Läderrock - H&M 498 kr (kolla sidan www.hm.com/se)
Sommarklänning - Ellos 199 kr (kolla sidan http://www.ellos.se/ )
Skorna - skopunkten 249 kr (kolla sidan http://www.skopunkten.com/ )
Väska - H&M 198 kr (kolla sidan www.hm.com/se)
Solglasögon - H&M 59.50 kr (kolla sidan www.hm.com/se)

Onsdag...

Jag skriver kort, skall snart kila iväg på min gamelmofas (mammas morfar) "kalas". Tänkte idag sticka med N och simma, men det blir nog inte av idag :( Måste meddela henne... Skall inte göra så mycket idag, typ sitta inne, blogga lite mer och sånt. Nog är det härligt att ha en helt egen dator :) Sov faktist hela 9 timmar i natt, det är smått av ett under ;) Jag brukar sova antingen 6 timmar eller hela 13. Undra inte... Borde väl börja träna också, det har blivit lite fattigt nu på sistone. Sticker väl ut på länk. Eller drar ett pass med styrketräning. Så får det bli. Skulle nämligen också behöva träna inför LJG (Lohjan Junior Games). Det är först i slutet av juli, men jag ar tresteg där, och det har jag inte hoppat på sisådär, två år!? Hahaa. Men nu vill Kalle ha mat, annars börjar han hoppa på borden igen. Skriver senare idag :) Puss tills dess <33

//Ida

Trött - men ändå inte...

Nu skall jag ta och skriva kort, lovade nämligen lillsyrran att fara med henne och titta på TV ;) Inte måst jag fara, men det kanske är min ända chans att ännu i kväll få spana in Sprouse-bröderna i The suite life of Zack and Cody. Disney Channel - here I come! Tror att jag när jag nu äntligen fått min egen laptop i bruk skall börja skriva blogg några gånger i dagen :) Skall fixa till en riktig toppenblogg, så de så. Först måste jag komma på vad jag skall skriva om, men det dyker oftast upp något i huvudet mitt. Missade typiskt nog gossip girl idag, men nu kan jag i alla fall säga som ursäkt att jag hade bättre saker att göra - och att tänka på... Men skall i morgon försöka  bonga något på youtube, eller kolla om mamma bandade in det i misstag ;) Aj, nu fick jag kramp i röven. Jag sitter så tusans obekvämt! Men nu tar jag och släpar mig till syrrans rum, pussar och kramar till er :) C Ya!

//Ida

Kalle ♥



Min kisse kan det här med att posa ;) ♥

Jag 2008


Dagens "vill ha", 10.6.2008:

Den här söta sommarklänningen kommer från H&M! Den blir din för bara 49.50 pix! Den finns i dessa tre tjusiga färger:
Finns att beställa på www.hm.com/se eller i H&M butikerna :)







Skitväder!

Tisdag. Gaaaaah, det kommer gossip girl idag :D Nej herrigud, jag är allvarig beroende av ett TV-program. Lågt kan man sjunka... Som sagt är vdret inget att direkt skryta om. Och jag och N som i morgon täkte fara och simma. Man får se om det blir av med det. Hoppas kan man alltid!

N var övernatt hos mig i går. Mamma fick min laptops Internet och funka, gissa om jag blev glad!? Så vi kollade typ hela kvällen på Björn Gustafsson på Youtube. Nej gud att vi flinade! Så fortsatte vi i morse tils vi kollat i genom exakt ALLA! Haha!

Planerar som bäst vad jag kunde göra idag. Mamma kommer hem om typ en timme, så jag tror jag skriver ett till blogg-inlägg och lägger in några bilder på mig :) Men nu slutar jag detta inlägg, pöss på er alla <33

KOM IHÅG: GG kl. 20.00 idag på MTV3!


//Ida

Dagens "vill ha", 9.6.2008:

Nu tänkte jag börja med att varje dag utse en sak, ett plagg eller vad som helst egentligen som jag skulle vilja ha. Tänkte ha så, sär så många har saker som typ "dagens outfit" och sånt :) Men nu tar jag och lågger in dagens "vill ha"... P U S S  P Å  E R ♥





Grön iPod ♥ VILL HA!!!! Mer info --> http://www.tomshardware.se/multimedia/mediaspelare/20060928/

Måndag 9.6.2008

Jag har inte skrivit på ett bra tag, har varit på tävling i H:fors som sagt. Vissa kanske undrar hur det gick, så här kommer lite om det då:

Lördag 7.6:  60m. Blev 15:de av typ 47 st. Tid: 8.86 s. Helt nöjd.

Söndag 8.6:  Längd. 12:te av si sär 50  st. Hoppade 455 cm så jag var inte speciellt nöjd...

Men så måste jag ju komma ihåg att Finlandia Junior Games, som tävlingen heter, också är en av Finlands största juniortävling i friidrott. Lite över 1000 juniorer var där allt som allt.

Men back to today: N skall komma till mig idag :D Det skall nog bli roligt det ;) Om man tänker på allt dumt (eller mindre smart) vi brukar hitta på så tror jag inte att det blir så mycket lugnare idag. Haha. Men nu tror jag att jag drar ut och försöker hitta lille kissen, Kalle. Jag tror faktist inte att jag har berättat om honom än, men som man brukar säga; en bild förklarar mer än tusen ord. Så jag lägger in en söt bild på han istället, så får ni se min ögonsten ;) Skall se om jag hinner posta ett till inlägg idag, men tills dess, puss och kram på er ♥

...
Kalle ♥♥

10 "must-haves" i sommar:

1. Jeans-shorts (Ellos 249 kr) Till sidan --> http://www.ellos.com/

2. Gladiator-sandalerna (DinSko) Till sidan --> http://www.dinsko.se/ 

 image6

3. Långa sommarklänningar (H&M ca. 399 kr) Till sidan --> www.hm.com/se


image7
4. Metallic-bikinin (H%M 98 kr/del) Till sidan --> www.hm.com/se


5. Stora solglajjorna (Lindex 99 kr) Till sidan --> http://www.lindex.se/


6. Utsvängda byxan (H&M ca. 400 kr) Till sidan --> www.hm.com/se


7. Jeansjackan (Topshop) Till sidan --> http://www.topshop.com/



image8


8. Kuvertväskan (H&M ca. 100 kr) till sidan --> www.hm.com/se

9. T-skjortan med tryck (Lindex 249 kr) Till sidan --> http://www.lindex.se/





10. Ballerinorna (Wedins 246 kr) Till sidan --> http://www.wedins.com/

Söt som socker <3

image4

Ute och hoppar =)

Ute och hoppar =)

Måndag 3.6.2008

Idag kommer det Gossip Girl!!! Jag är bara smått desperat, men jag kan inte rå för att det är den BÄSTA TV-serien i världen! Haaha, nu visste ni det också, men nu tar jag och berättar lite kort om vad som hänt och vad som är på kommande:

Jag glömde att berätta igår att jag var på tävling i Pargas. Nåids stafettmästerskap, eller vad man vill kalla det. Hur som helst, mitt lag tävlade i 4x100 m och 4x600 m. Långa sträckor är inte direkt min grej, så jag var troligen nervösare än någonsin förrut. Ändå gick det toppen och vi VANN av 8 lag. Stolt.

Igår hade min kompis S födelsedagsparty. Man kan kalla det ett "film-maraton", vi kollade ändå på film från klockan 18.00 - 06.00, alltså 12 timmar. Vi hann med hela 8 filmer som t.e.x ; Walk the line, Mr. Bean, Borat, Just my luck, Hairspray, Rush Hour och två jag inte minns namnen på. Ena hade i alla fall med dinosaurier att göra och i den andra spelade Jennifer Aniston. Om det nu hjälpte ett dugg. Gissa om vi var trötta på morgonen!?

Jag fick som "avslutnings-present" en laptop. Så när jag nu i veckan får Internet till den, ja då blir det massor, massor mer med bloggning och sånt  =)

Idag skall jag färga håret. Brunt blir det. Så jag får vinka "good-bye" till blonda dagar och öppna dörren som brunett ;) Jag lägger in före-och-efter bilder senare...

I veckoslut skall jag på tävling (igen). Den här gången i Helsingfors. Så det gäller att träna nu, så man är i tip-top skick  =D

Ha det bäst!

// Ida





Nästan syskon ;) Jag (vänster) & grannen I (höger) <3

image4

XOXO gossip girl.

Hah, jag har verkligen hakat upp på den (bok)serien - och jag är inte den enda! Det känns bara för bra att ligga i sin säng, med en varm kopp te i famnen och läsa om hur S, B, J, D, C, N lever livet på högsta volym. Folk som blivit födda med guldsked i munnen, ja om livet är perfekt för dem. Härliga kläder äger de också, hur många gånger har de inte inspirerat mig? Oooh guud, jag väntar till tisdag, då kommer det Gossip Girl (I Finland)! Tills dess får jag lov att läsa de två böckerna jag köpt ;)

5 skäl att älska GG:

1. Att läsa om ett sånt liv man troligen aldrig själv kommer uppnå  känns härligt.
2. Inspiration
3. Tidsfördrivning
4. Man fattar att ite ens stenrika alltid har det toppen
5. GG rockar!!!

TIPS: Tjecka in GG:s hemsida: http://www.gossipgirl.net/ och på svenska www.gossipgirl.se

Ciao <3

// Ida



GG-gänget: (Från vänster) Blair, Dan, Serena, Nate, Chuck & Jenny

image2

RSS 2.0