140309

Lalalala-aloha.

Fredagen den 13:e var inte så illa som jag tänkt mig. Inte alls så illa...

Idag vet jag inte hur det blir. Snart fyller jag år och NU orkar jag inte hitta på något vettigt att skriva om här i bloggen.

Så pusspuss <3

//Ida



090309

Aloha!

Så nu har jag upptäckt Tammerfors då. Kan bara säga att lördagen (shoppingen) var...underhållande. Naja, shoppingen var som vanligt, men på hotellet var allt lyx. Eller inte riktigt allt, då vår & en viss K´s familj träffades på kvällen. Det var nog vad man kalla en B-klass humor. Usch vad trötta vi var mentalt xD

På söndagen är det just & just att man orkar ta ett så långt kliv ur sängen att man faktist  skall vara pigg & färdig för dagens äventyr. När man sen till slut fick sig själv släpat upp väntade en..god & mättande (thank you Hotel Ilves morgonmål for pimpin' my body) morgonmål.

Proppmätta lämnar vi sen hotellet för att ta oss till tävlingen. Hallen var enorm. Resultaten var sen lite mer häpnande dåliga. Men det var mycket tack vare shoppingen dagen före ^^

Så nu bär jag mej snart av till träningar (nooo shit sherlock), men tänkte ta upp lite saker jag köpte på mitt lilla äventyr i IdeaPark.

- ett svart nitarmband
- svart lackbikini
- turkos-vit randig skjorta (+vit)
- turkosa jeans
- armbandsklocka
- ring
- huppare (munkjacka)
- väska
- lenkkare
- topp x 2
- blå-vit randig skjorta (halvärmad)
- t-skjorta

That´s it for today. Please join us next time.. ;)

xoxo.

//Ida


Leona Lewis -Run

Klicka här. (Får inte in dom nu på bloggen.)

Kollar för sjutton också originalet här. Vilken var bättre, enligt dig? :)

xoxo.

//Ida


060309

Aloha!

Räknade just fram att det är exakt 11 dagar kvar tills jag fyller. vilket också betyder att om 11 dagar sitter jag inte hemma. Jag sitter hos H men M, J & A. Nån till? Nähä... Men till saken, när vi senaste dagarna talat om detta wnb "party" har allt bara gått på tok. Nej gud vilka planer dedär gossarna (-M) har, haha.

Okej, men nu till något NI troligen bryr er mer om. Nämligen mitt liv (haha, där fick jag er!). Jag skall nu snart på träning till Dragsvik. Och i morgon klockan 8 sitter jag i en bil, och slipper inte ut på en sisådär 3 timmar. Tammerfors bär det nämligen av till. På lördagen då vandrar vi runt i Idea Park. Om jag har tur ser jag kanske Krista. Och om inte där, så senast på hotellet, där vi övernattar. Man kan ju fråga sig själv; varför allt detta? Men det är nämligen (haha, sällan) tävling där. Och stora såna. Så av mej hör ni inte under veckoslutet *snyft*.

Nu fick jag ett meddelande som väckte mej till liv igen. J A G  M Å S T E  P A C K A !

pus. ♥

Adiih^^

xoxo.
Ida

Reborned.

Heej! Uppdateringen av bloggen har i mitt fall varit så kass att ja troligen mistat alla mina läsare på det. Och jag kan ju bara säga "ursäkta".

Jag tog mej här en funderare på om jag alls vill fortsätta blogga. Kom fram till att jag troligen skulle få världens ångest om jag lade bloggen ner, så den får stanna. Men vad jag funderat på att göra är att ta en riktig nystart på allt som har med bloggen at göra. Som att födas på nytt, haha.

Så ni som inte vet något om mig, här har ni lite nödvändighetere och mer onödiga saker om mej, mej, mej...

- - - - - - - - - - - - - -



Så Ida Gustafsson heter jag, snart 14 jordsnurr gammal. Bor i södra Finland, i Raseborg. Går på 8:an i en relativt stor skola (OBS! att jag börjat skolan ett år tidigare), där jag trivs riktigt bra! Jag bor i ett egnahemshus mitt i skogen med mina föräldrar och en lillasyster. Dessutom består min klan av 2 hundar & 2 katter.

Min kallelse i livet är friidrott. En mycket stor del av min fritid går åt till träningar, länkar och tävlingar. Tiden som blir över umgås jag med vänner (men märk att de ändå betyder världen för mig!), läser och bara tar det lugnt.

Singel är jag också, om någon brydde sig om det faktumet ^^

Vad mer kan jag säga? Har ingen aning, så om ni undrar nånting - fråga vet ja! 

 - - - - - - - - - - - - - -

Okej, idag har jag haft fullt upp. N var övernatt hos mig, så vi fumlade till allt som vanligt ;) <3 Så har jag tyskaböckerna i högsta hugg, tyskaprov i morgon. Suck.

Så tittar jag på skidning (det stavas nörd). Och senare idag blir det länklänklänk.

Vad mer kunde jag säga nu? Njut av denna härliga söndag!

pus <3

//Ida

RSS 2.0