She´s the girl who breaks her promises

Hejehej. Jag har (än en gång) inte tagit mig tid att blogga. Kanske jag inte skall gå & lova en hel del då, haha?

Min "inte-orka-blogga" period blev visst lite längre än vad jag väntat mig. Har detta hänt någon av er? Och för att göra saken helt klart vill jag bara säga att jag inte ännu lovar att bloggandet blir regelbundet. Det verkar för tidigt att lova något ännu...

Vad har jag gjort? Jaaa, tittat en hel massa på TV. Gud jag blev glad när jag på morgonen märkte att "Zack & Cody - suite life on deck" har börjat. Och som grädden på moset kom "Prince and the pauper". Låt mig få det sagt; Cole & Dylan Sprouse rockar fett! Hihi, Disneynörd :D

Nu har jag på senaste tiden kommit fram till en annan sak. Att jag på allvar (läs: blodigt) skall börja träna nu. NuNuNu. Okej, SÅ allvarligt är det inte visst, men jag vill verkligen nå resultat. Och vad som helst duger inte för mig för att jag skall vara nöjd, skall ni veta.

Nu skall jag till hallen & träna lite 3-steg.

Tack för att ni finns ♥

//Ida

I´m back!

Heej! Nu har det gått ett dussin evigheter sedan jag senast skrev ett blogginlägg överhuvudtaget. Och såklart har jag en orsak som är vattentät. Eller egentligen är orsakerna två. För det första har min dator haft en massa stärv och sånt, så jag har nästan varit rädd för datorer, haha. Okej, kanske inte ändå, men jag hade bestämt att jag i en tid tar ett avstånd till dessa invecklade manicker. Och andra orsaken är simpel - och går inte att ljuga om. Jag hade helt enkelt ingen lust att skriva ett ord. Men nu är jag hoppeligen tillbaka. I början kan inläggen ploppa upp lite oregelbundet och så, men med tiden blir det nog som förr.

Vad jag hållt på med under dessa veckor jag inte lättat på hjärtat till bloggen? Jaa, shoppat, slappat, hårdtränat, hälsat på hos vänner & släktingar.

Julklappar är ju något man ofta är nyfiken över. Så vad jag fick? En ny mobil, böcker, köpkort etc. En hel del fina saker vill säga :)

Nyårsafton gick också fint. Himlen fylldes av fina färger och människor kastade runt sig en massa bangare. Måste ta en tid att städa ;p Men mysigt på hög volym!



Nu skall jag kila iväg på träning. Hoppas ni haft en bra start på det nya året!

Juste, vad fick ni i julklapp?

//Ida

PS: Inlägget är skrivet för 8 dagar sedan.

RSS 2.0