Torsdag.

Hej bloggen!

Nu har jag vaknat, ätit frukost och sitter nu med laptopen i famnen & kollar på samma gång på TV. Smart. Menmen, idag skall jag sticka med N på stan. Och sen har jag träning. Så det blir inte så mycket bloggande för min del. Men nog kommer det in i alla fall ett inlägg till idag. Lovar. Så, nu vet jag inte vad jag skall skriva om, så jag bara skriver något. Juste, jag glömde att berätta att jag så världens värsta dröm idag. En riktig mardröm.

Det var jag & min kusin som hörde att det var någon smått... våldsam i deras kök. Vi for in & där var hennes pappa och en främmande man. Jag blev så rädd att jag stack ner brevid deras köksbord, men när mannen skulle böja sig för att troligen slå till min kusin såg han mig, log elakt & drog fram en kniv. Jag skrek till, men han han redan hugga mig i axeln.

Sedan vaknade jag och fan, vad rädd jag var, Haha, det tog sin lilla tid förrän jag förstod att det bara var en dröm. En mycket hemsk en.

Nu måste jag klä på mig, hörs senare raringar ♥

//Ida



Kolla in Malins, Toves och Tildas bloggar.
 

Hudens bästa vän.

Ja, den här serien rekommenderar jag varmt! Vet inte om den finns att köpa i Sverige, men om ni nån gång gör en visit till Finland är det ett bra köp. Och prisvärt! Alla produkter kostar mellan 40-60 kr. Så billigt & bra =)



//Ida




Kolla in Malins och Toves bloggar!

Före-Efter.

Först vill jag säga att jag ä l s k a r  min nya frisyr! Den är så, annorlunda. Kolla själv =)

Före:



Efter:





Vad tycks?

Nu skall jag till beachen, ha det gött! ♥

//Ida

Onsdag.

Hejssan svejssan! Om lite mer än en timme sitter jag i frissan & får håret fixat. Shit, vad jag älskar när de tvättar mitt hår! De doftar så gott efter det. Nåja, så måste jag via apoteket & inhandla bandage. Det är nämligen så att jag i söndags på tävlingen skrapat upp hela högra sidan på benet. De hade så j*vla grov sand där! Menmen, för att salvan jag använder på kvällen på "såren" inte är värst snabbt inverkande så måste ajg väl ha något som skyddar mina lakan & så från att bli helt kladdiga av salva. Så måste jag väl vara snäll mot lillasyster som måste med, det blir väl en tur till cafeét också. Såklart betalar mamma! Sen bär det av till stranden. Nästan all bränna jag fixat på husvagnssemestern är borta. Snyft.
Nu måste jag fixa lite grejer, läderrocken here I come! Jag har faktist på bara en vecka samlat ihop 40 euro (400 kr.). Så nära är jag. Stolt! Men nu skall jag som sagt fixa lote, ses snart. Bilder på nya håret kommer!


Puss ♥


//Ida



Kolla in Malins blogg.

Designer.

Hejehj. Klockan är en hel del redan, men vem bryr sig? Jag har just fixat en design till Marie, vad tycks? Hon var i alla fall nöjd. Nu lägger jag in några förslag på min nästa/kommande header. Berätta vilken du gillade bäst!

1. Nuvarande.



2. Coffeé.


3. Mettalic Chic.



4. Flower Power.



5. Dragon.



//Ida

Tisdag.

Hejhej. Förlåt att jag inte skrivit på en stund, har haft fullt upp. Ja, alttså tvättat mattor, städat och så. Menmen, nu skriver jag ju så...

I morgon bär det av till frissan. Hihi, har äntligen hittat några bilder hur det skulle bli bra. Här har ni några av dem:


Ja, något sånt blir det =)

Jaja, nu skall jag snart kila iväg på träning. Ha det finfint! ♥

//Ida



Kolla in Malins, Toves och Tildas bloggar =)

With the lights out, it´s less dangeours...

Hejs svejs igen. Nu skriver jag kortkort, skall just & vattna blommor. Jag kan se den där läderrocken framför mig, gaah! Sen är det väl något gott som gäller. Och att hitta lite bilder. Frisyralternativ. Typ. En massa bilder på Victoria Beckham blev det, haha. Och så lovade jag syrran att jag skulle fixa ett underlag till skolan med en massa kändisar på. Ganska sött om man tänker efter, min annars så omöjliga syster ber mig göra något åt henne. Och hon hotar inte ens, haha. Men nu kommer jag inte på något annat att skriva om, så det här får bli såhär. I morgon kanske jag fixar ihop en ny design, om jag ens vill lämna min gamla. Den känns så rätt i sommar. Men till hösten blir det ny i alla fall. Nu säger jag bara PUSS på er ♥

//Ida



Kolla in Malins blogg.


Måndag.

Hejs svejs. Klockan är, tja, lite? Så jag har ju inte så mycket nytt att berätta sen i går kväll. Att jag sovit ut ordentligt för en gångs skull. Att jag ätit frukost. Njaae, det skulle inte intressera er. Så jag berättar i stället vad som är på kommande.

I dag blir det troligen att solasolasola, plocka jordgubbar & sånt. Samla pengar till läderrocken.

I morgon blir det väl träning till nästa veckosluts tävlingar i Karis, kanske något annat kul. Vem vet.

I onsdag skall jag till frissan! Tjohoo. Så idag blir att hitta några fina bilder. Som exempel.

Sen vet jag inte mer, det blir väl ännu mer träning, tror jag. Hoppas ni har det bra!

Puss ♥


//Ida



Kolla in Malins och Toves bloggar =)

Söndag.

Hej & förlåt att jag inte uppdaterat nu på sistone. Hade ju tävlingar & jag var helt enkelt för trött. Men nu har jag orkat mig till datorn, så nu får ni höra allt...

Lördag:

Väckning klockan 8. Trött. Så hade jag 60 meter, kanske klockan 10. Sprang på 8.67, som är nytt personligt rekord,  (om nu någon är intresserad) och slapp med i finalen. I finalen blev jag sen 7:e, men jag snubblade i starten. Så var det längdhopp. Blev 3:e med resultatet 4.60, så jag var kanske inte helnöjd.

Söndag:

Vaknade klockan 10.30, haha. Hade 200 meter klockan 14, eftersom de var försenat. Vann mitt heet med tiden ca. 28.96 (minns inte vad det var för hundradelar, menmen) och blev allt som allt 5:e eller 6:e. Eller något sånt. Hoppade 3-steg 9.77, så jag var kanske inte helöjd där heller, men jag vann, som alltid är trevligt.

Nu hänger ni lite med i alla fall, måste nu i duschen. Men jag skriver senare idag, eller i morgon bitti, beror på hur trött jag är.

Hejdå tills dess ♥

//Ida



Kolla in Malins, Toves och Tildas bloggar =)

Lördag.

Nu bär det snart av till tävlingen i Lojo. Wish me luck =) Efter det kommer halvbrorsan hit & hålla sälskap medan mamma & pappa sticker och dansa. Kul. Men nu måste jag verkligen sluta, bråttom, bråttom!

Puss ♥

//Ida

Imorgon gäller det.

I morgon sitter jag klockan 9 i gräset & koncentrerar mig inför tävlingen. Och just nu borde jag sova. Men jag tar kort & berättar om Karis natten.

Okej, det blir verkligen kort. Jag var med A & A, var sen med lite annat folk och så vidare & vidare. Såg en viss typ (med hemska armhålor, inside joke x'D) och sen 2 typer som inte kunde bete sig. Ett dugg. Usch vad det stör mig att folk försöker vara tuffa! Att vara sig själv är väl vad som räknas!? Just det!

Synd att en viss sötnos inte kommer till tävlingarna i morgon =( Eller hans bror för den delen. Lika söt är han! ♥

Hörs raringar ♥

//Ida



Kolla in Malins blogg.

Snart bär det av...

...till Karis natten. Så jag hörs inte på en liten stund skriver senare ikväll. Förlåt mig mitt korta inlägg! ♥

//Ida


Kolla in Malins och Toves bloggar =) 

Fredag.

Fredag, underbara fredag. Och vet ni vad som gör det bara ännu härligare? Tävlingarna i morgon. Usch vad jag längtar! Om jag har möjligheter att vinna är en annan femma, men att vara där, ah, så skönt. I stekheta solen. Det ända som fattas är en person. En snygg person. En fin person. Nej usch, jag vill se honom!

Projekt - 6-pack 2009 har börjat fint. Lite magmuskelövningar varje dag borde göra susen.Inte för att jag kallar mig själv fet, bara otränad. Jag gillar faktumet att jag inte är smal som sjutton. Det är inte ens snyggt. Och jag gör ju det också för friidrottens skull.

Skall väl fara ut & steka nu, ta lite bilder och så. Ha det fint, kramiz ♥



//Ida


Kolla in Malins blogg!

The dream came true...

Hejhej! Har nu baddat i solen & stekt, varit och simma och ätit korv. Allt skriker sommar! Älskar det. Kanske inte direkt korven, men hur sommar är det inte med att grilla? Just det. Just det, nog finns det en sak som skriker på hösten med, nämligen det att jag äntligen fått min läderrock beställd. Kan inte sitta still, det behöver jag inte oroa mig för heller, jag måste jobba för att fixa ihop pengar. Men att tänka sig, om 18 dagar har jag (hoppeligen) samlat ihop tillräckligt med pengar. Så den är värd exakt varenda slant. Varenda.

Men nu måste jag & vattna blommorna, det tillhör mitt jobb. Ganska lättförtjänta pengar, om man tänker efter. Hörs i morgon ♥



//Ida


 
Kolla in Malins blogg =)

Torsdag.

Hejjsan!

Det är stekhett ute och jag sitter inne. Vad tänker jag på, om jag nu tänker vara brun tills lördag är det väl bara att sticka ut & badda i solen. Men jag skriver det här inlägget till slut.

Min väckarklocka har fått fnatt, den ringer mitt i natten. Usch, vad hemskt att bli väckt klockan 3! Men men, nu skall jag börja tjäna pengar. Cash. Money. Skall väl starta min egen lilla läderrocks-fond, måste försöka få ihop 999 kr. till den där rocken. Uuuh, jag bara måste få den! Idag skall den beställas, hoppasden kommer fram i tid! Jag villvillvill ha den! Den är bara för fiin, och fastän den är dyr är den värd varenda slant. Varenda. Nu skall jag sluta tjata om den där rocken, ni kommer väl dö i tråkighet eller så.

Måste nu ut i solen, jag villvillvill vara brun på Lohja Junior Games. Min dröm. Tävling. Springa. Svettas. Och hoppeligen vinna. Men det är inte så viktigt, LJG är ju en av Finlands största juniorfriidrottstävlingar. Och hoppeligen är jag en av Finlands största (hoppas inte  storleken!) längdhoppare & trestegare.

Menmen, nu slutas detta inlägg & jag försöker fixa väckarklockan & brännan. För att inte tala om pengarna! Ha det soligt! ♥

//Ida



Kolla in Malins, Toves och Tildas bloggar!

Vinnarna.

Förlåt att det dröjde sig, har varit borta ända sen klockan 2. Men i alla fall, nu vet jag vinnaren, och snart vet ni det med. Men nu vill jag bara tillägga att jag också valt 2 stycken extra som kommer bli länkade på min blogg. Men här har ni i alla fall resultaten, grattis till vinnarna & en kram till alla deltagare! ♥



1:a : Malin - du har vunnit "huvudvinsten", grattis! ♥

2:a : Tove - du kom på andra plats! Grattis till dig med ♥

3:a : Tilda - du är trean, grattis ♥

Och sen till de två extra som kommer bli länkade:

- Glitter&Bling

- Kalm

Grattis till alla vinnare & hoppas ni fortsätter läsa min blogg ♥

OBS: För att kolla priserna, titta i ett tidigaree inlägg =)

//Ida

Onsdag.

Hejhej bloggen!

Till en början vill jag meddela att jag utnämner de 3 lyckligt lottade i ett senare inlägg, ungefär klockan 4. Så lite tålamod till...

Solen skiner. Nu idag skall jag ta vara på den & sticka och steka en stund. Kanske jag får lust att fota något också, vem vet. Och så kunde jag ju öva på att hjula & stå på händerna. För skojs skull. Jag vet, jag vet, jag är lite hoppsig av mig, men vad kan jag göra åt det. Lugna ner mig? Njaae, det är svårare än vad det låter.
Senare idag har jag också 3-stegs övningar, måste få det & funka tills lördagen & söndagen, då jag sticker till Lojo & tävlar. Då blir det inte så mycket bloggande, tyvärr.

Just det, jag var ju på tävlingar igår! Blev tredje, i 17 - års klassen alltså var det andra 4 år äldre. Så nöjd är jag!

Nu skall jag gå ut & ta sol, så jag får lite färg till träningarna. Puss på er & lycka till i min tävling! ♥

//Ida

Svaren till frågenstunden.

Nu till en början vill jag passa på att tacka er för alla fina frågor. Puss på er ♥

I nästa inlägg, senare i dag, avslöjas vinnaren. Lycka till!



Q: Hur många besökare har du varje dag?

A: Är ingen storbloggare, så kanske 5-10 per dag. Beror lite på.


Q: Hur länge har du bloggat?

A: Började i juni, så snart 2 månader.


Q: Tjänar du pengar på din blogg?

A: Nix.


Q: Vad tycker du om Blondibella, Kenza och Stinalee?

A: Skall jag vara ärlig har jag bara läst Kenzas, som jag verkligen tycker om. Men kanske jag borde kolla de två andra med.


Q: Vill du att din blogg skall bli lika stor/känd som Blondibellas, Stinas eller Kenzas?

A: Såklart jag vill, men jag bloggar för min egen skull & för att jag tycker det är kul.


Q: Vilka bloggar läser du?

A: Kenzas, Lisas, Natas, Ikas, Annies och Felicias. Där var nog de flesta.


Q: Hur många besökare har du varje dag/vecka?

A: I dagen har jag, som sagt, ca. 5-10 besökare, i veckan kanske 50 stycken.


Q: Är du modeintresserad?

A: Njaa, jag kan inte direkt säga så. Jag klär mig i sånt jag själv trivs i, ibland kan det vara något som just då är mode.


Q: Vad skulle du kalla din "personliga" stil?

A: I klädväg? Då skulle jag nog säga shorts + stoooor t-skjorta. Avslappnat, såsom jag själv.


Q: Hur skulle du beskriva din stil?

A: Slappt.


Q: Hur skulle du beskriva dig själv med 3 ord?

A: Vänlig, rolig, sportig.


Q: Vad har du för syfte med din blogg?

A: Inte vet jag något exakt syfte, men jag vill ju inspirera människor & dela med mig mina egna tankar.


Q: Varför började du blogga?

A: Det verkade så kul, som en dagbok på nätet. Och så älskar jag ju bara att få kommentarer! :-D


Q: Har du någonsin gjort något du verkligen ångrat?

A: Njaae, jag har köpt en hel del dyra kläder jag aldrig kommit att använda. Men inget desto värre.


Q: Vem älskar du mest här i världen?

A: Min familj & mina vänner.

Q: Har du någonsin känt dig otillräcklig?

A: Nej, det har jag inte, tur nog.


Q: Vad är din favoritfärg?

A: Som ni kanske märkt på min blogg, grönt :-D


Q: Hur länge har du bloggat och av vilket skäl?

A: I 2 månader har min blogg existerat. Jag bloggar för att jag tycker det är kul att inspirera folk. Sen gillar jag att få saker & ting ur mig, express my feelings.


Q: Vilka bloggar besöker du dagligen?

A: Kenzas, Natas, Ikas, Annies, Lisas och Felicias.


Q: Har du rest utomlands?

A: Jopp, till Teneriffa, Sverige (är från Finland), Estland, Grekland, Cypern, Lanzarote och Samos.


Q: Vad är din typ av stil?

A: Avslappnat, men ändå ordentligt. Ingen "hip-hop-stil" för mig!


Q: Vad är din dröm?

A: Att bli en proffesionell idrottare. Det gäller bara att träna! :-D


Q: Bloggar du enbart syftet för att bli känd eller bloggar du bara för att det är kul?

A: Jag vill ju också såklart bli känd, men värför jag bloggar dagligen är nog mest för att det är kul.


Q: Varför tycker du om att blogga?

A: För att det är kul att läsa vad ni tycker & för att det bara helt enkelt är kul att lätta på sina tankar någonstans.


Q: Favoritidrottare?

A: Finska spjutkastaren Tero Pitkämäki.




Q: Anser du att du är lycklig?

A: Jo :-D


Q: Vad är lycka enligt dig?

A: Att ha en älskande familj, fina vänner och ett hem.


Q: Vad har du för musiksmak?

A: Varierar en hel del, gillar som bäst på att lyssna på Ricky Martin, Danny, Paramore, Tokio Hotel och sånt. Men det kan hända att det är helt olika i morgon. ;-D


Q: Vad gör du för att må bra?

A: Äter regelbundet & så nyttigt som möjligt, idrottar, dricker massor och sover ordentligt.




Q: Vad är ditt drömyrke?

A: Skulle vilja bli designer eller inredningsarkitekt.


Q: Vad är bäst med sommaren?

A: Solen & stränderna! Älskar att simma :-D

Q: Skulle du vilja åka ut i rymden?

A: Njaa, det skulle ju kunna vara kul, men jag tror jag håller mig med båda fötterna på jorden.


Q: Hur länge har du bloggat?

A: I snart 2 månader.


Q: Vilken av de största bloggarna är din favorit?

A: Kenzas.


Q: Om jag inte vinner den här "tävlingen", har du något tips om hur jag kan få fler läsare?

A: Det är väl att kommentera så mycket som möjligt. Få folk att läsa din blogg helt enkelt. Så hänger det ju mycket på vad man skriver om också, att skriva mångsidigt lockar ofta till sig flera läsare. Så är ju ett annat tips att gå med i tävlingar i andras bloggar. Lycka till!


Q: Vad är det finaste ordet du vet?

A: "Förlåt". Jag tycker det är för fint att be om förlåtelse.


Q: Har du husdjur?

A: Visst. Två katter & två hundar.


Q: Vad gör du helst en söndag?

A: En sommarlovs-söndag är väl som alla andra dagar i veckan, men när skolan börjar är det nog bara en avslappnings-dag, haha.


Q: Favoritmat?

A: Nypotatis, äggsås & gräslök.


Q: Favoritfärg?

A: Grön. Som bloggen :-)


Q: Vad tror du att du gör om 10 år?

A: Bor i en fin, liten lägenhet, har ett jobb och någon jag älskar nära mig. Så idrottar jag på  elitnivå! Så tror/hoppas jag att det kommer se ut :-)


Q: Vad är ditt bästa ämne i skolan?

A: Jag älskar ju sport, men om inte gympa räknas blir det nog huslig ekonomi och fysik.


Q: Hur många syskon har du?

A: En syster (10 år), så har jag två halvbröder(24 & 26 år) och en halvsyster(23 år).


Q: Utövar du någon sport?

A: Jopp, friidrott är min sak. Mer exakt längdhopp, 3-steg, 60 meter & 100 meter :-D




Q: Om du fick byta namn, till vilket som helst, vad skulle du byta till då?

A: Något fint, såsom Sara eller Hannah (som min hund), men också något coolt såsom Kim eller Amy vore tufft.


Q: Vad är det pinsammaste du gjort? (Nyfiken som jag är)

A: Har inte hamnat i så farligt pinsamma situationer, men när jag stod stilla med en krockbil & de där "funktionärerna" kom & skrek till mig "tryck på pedalen". Jag var 7 år då, så jag visste inte bättre. När jag sedan slapp i farten kommer samma man & skriker "sakta ner, det där är ingen rallybil!". Efter det har jag inte åkt krockbilar mer.

Q: Vilken är din favoritfilm?

A: Är inte så aktiv med att kolla på film, men jag gillade verkligen Minute Men som sändes på Disney Channel tidigare i år.




Q: Vilket är ditt favoritdjur? (Älskar djur, därav frågan)

A: Just nu sitter min gulliga kisse i famnen & spinner, så jag måste säga katt.




Q: Om du fick bo vart du ville i hela världen. Vart skulle du vilja bo, och varför?

A: Jag skulle nog vilja stanna i Finland med mina nära & kära. Jag har ju så lätt att få hemlängtan. Men Australien eller Island vore inte heller fel!


Q: Hur gammal är du?

A: 13 år blev jag i mars.


Q: Vad vill du bli i framtiden (För då har du inte börjat gymnasiet ännu)?

A: Designer eller inredningsarkitekt.


Q: Har du någon stor förebild? Någon som du verkligen ser upp till?

A: Njaae, jag har väl direkt ingen förebild. Men om man kunde bli lika skicklig som Carolina Klüft vore ju min idrottskarriär som en dröm.




Q: Vart någonstans i Sverige bor du? :-)

A: Jag bor inte alls i Sverige, bor i ert grannland Finland :-) Och i Finalnd bor jag i södra delen, i Karis.


Q: Vad har du för kamera? (Kollade dina bilder, wow, dom var jättefina! Skarpa och såg ut som proffsfotografier)

A: Tack sötis :-D Jag fotograferar med min Pentax Olympia 50L. Den är väldigt gammal, har bara 5 megapixels. Men jag blev glad att höra att den fortfarande fungerar som jag vill. :-D




Q: Vad lyssnar du på för musik?

A: Pop&Rock, som typ Danny, Ricky Martin och Tokio Hotel.


Q: Vilken är din absoluta favoritblogg?

A: Kenzas.


Q: Vilket är ditt livs bästa minne?

A: Jag har så många fina minnen, men när mammas morfar fyllde 80 år var det något extra. I juni, med en massa jordgubbar & vaniljglass och gamla människor, kan det bli bättre?


Q: Hur skulle du beskriva dig själv som person? :-)

A: Vänlig, sportig, lite dum, dålig humor, konstiga skämt, glad och smart.


Q: Hur ser dina framtidsplaner ut? Vart vill du komma i livet och hur ser din framtida familj ut?

A: Jag skall ha 2 barn, en katt, en man att älska och en fin, lyxig lägenhet. Dethär menar jag först när jag fyller 30.

Q: Hur gjorde du din design?

A: Det var faktiskt ganska simpelt. Jag läste igenom Amandas blogg för att känna till hur jag får headern & bakgrunden på plats, sedan började jag trolla på Paint. Ett bra tips är att först komma på ett tema. Mitt tema blev ju Äppel & grönt. Så från det startade jag, hittade bilder & en passande font. Så justerade jag bildernas storlek, laddade upp på bloggen, satte dit bakgrunden och Voilá, min design var klar! :-D


Q: Har du något mål med din blogg?

A: Njaae, jag vill ju nog bli länd och så, men att leva i nuet & se hur det går är vad jag tänker göra :-)


Q: Vad tycker du om bloggare som bara bloggar för pengarnas skull?

A: Att bara blogga för pengars skull känns ju lite onödigt, som att tvingas uppdatera sin blogg. Men om man både njuter av att blogga & tjänar pengar är det helt OK.


Q: Bloggar du för pengar?

A: Nej, tjänar inget på bloggen.


Q: Vad var det som fick dig att börja blogga?

A: Har redan en blogg från förut, en som jag aldrig uppdaterade. Men jag fick väl nån slags kick att börja pånytt. :-D


Q: Vilka bloggar tål du inte?

A: Såna som bara skriver om sig själv & hur skit livet är. Alltså, jag förstår att man ibland kan må dåligt, men att hela tiden gnälla på hur livet suger. Också såna bloggar som man bara skriver i "visst är jag ful!?" och så går på mina nerver. Att bara ha folk att säga "nej, du är jättefin!" känns så dumt.


Q: Hur ofta bloggar du?

A: Kanske 2-4 inlägg per dag, om jag inte är bortrest då.


Q: Gjorde du din design själv?

A: Jopp, använde mig bara av vanliga Paint :-)



Q: Favoritdjur?

A: Katt & hund.


Q: Intressen?
A: Hänga med vänner, träna till tävlingar och umgås med familjen :-)

Q: Favritresemål?
A: Tenriffa, gillar stället, stränderna rockar fett!

Q: Favoritgren i friidrott?
A: 3-steg & längdhopp. :-)

Q: Bästa låten?
A: Redrama - I don´t know what to tell you ;-D

Vinnaren utnämns i morgon!

//Ida

Frågestunden nr. 2.

Nu ordnar jag en till frågestund. Hoppas ni kommer med en massa frågor jag kan besvara! Nu kommer bara en liten ändring:

En av er har möjlighet att bli frågestundsvinnaren. Det ändä Du behöver göra är att skicka en fråga/frågor. Desto fler frågor, desto större chans att vinna. Vinnaren kommer bli reklamerad i min blogg i VARJE inlägg i 2 veckors tid. Dessutom kommer han/hon bli länkad på min sida. Dessutom skickar jag "rekommendationer" till ungefär 50 pers. att kolla in Din blogg. Så det lönar sig att vara med, ditt läsarantal kan stiga en hel del.

Nu vet ni vad ni skall göra, så skynda dig att skriva en kommentar! Alla frågor besvaras!

Du får en lott per fråga, inte per kommentar! Så du kan också lägga in alla frågor i en & samma kommentar.
//Ida

Update: För att ni är så många som vill vinna tänker jag också utnämna en andra - och tredjeplcerad.

Första priset: Reklam i VARJE inlägg i 2 veckor. Länkad på min sida. Rekommendationer till ca. 50 personer.

Andra priset: Reklam i 1 inlägg/dag i 2 veckor. Länkad på min sida. Rekommendationer till ca. 20 personer.

Tredje priset: Reklam varannan dag i 2 veckor. Länkad på min sida. Rekommendationer till ca. 10 personer.

Tävlingar & drömmar som går i uppfyllelse.

Hejssan! Rubriken säger redan sitt, skall på tävling i morgon. Tävlar i längdhopp, men med 4 år äldre tjejer. Få se hur det går.

Om drömmen då, jag skall skaffa en läderrock. Hur länge har jag inte kollat efter den perfekta & nu har jag hittat den. Från H&M kommer den, så såklart den är fin. Ända minuset är att jag får punga ut 99 euro (999 kr.) för den, men den är ju äkta så den skall nog hålla. I morgon beställer jag den, så får se när min kärlek kommer hem till mamma. Sätter in en bild på den:


Visst är den fin?

Men nu skall jag ta & sova ordentligt, i morgon måste jag vakna tidigt för att leta efter min tävlingsdräkt. Hejdå ♥

//Ida

Frågor.

Frågorna är från Towelinners blogg, hoppas det inte stör.


1. Fullständigt namn:Ida Amanda Matilda Gustafsson
2. Ålder: 13 år
3. Vart bor du: Karis, Finland
4. Bor tillsammans med: Mina föräldrar, syrran & husdjuren
5. Husdjur: 2 hundar, 2 katter
6. Färg på ditt hus/lägenhet: Vitt, men mitt rum är brunt
7. När är du född: 17 Mars
8. Klass: Skall börja 8B
9. Vilket år tar du studenten: 2013??
10. Något jobb: Nope.
11. När ska du sova ikväll: 12?
13. Duschat idag: Nej, men jag skall.
14. Kramat någon idag: Nope.
15. Pussat någon idag: Katten ;)
16. Vad har du ätit idag: Pommes frites & köttbullar.
17. Dagens kläder: Bermudashorts, PUMA - t - shirt
18. Dagens smink: Inget.
19. Dagens sötnos: Kalle (katten då)
20. Dagens roligaste: Jag själv. x)
21. Har du många vänner: Jaa <3 =)
22. Hur många har du kysst: Jaa ni ;) Okej, bara denhär gången. Kanske 4.
23. Vem kramade du senast: Pappa
24. Föredrar du tjejer eller killar? Tjejer som vänner, killar som partners.
25. Hur många har varit otrogna med dig: Inga
28. Vem pratade du i telefon med senast: Annie =D
29. Vem fick du senast sms ifrån: Annie =D


FAVORIT
31. Film: Typ Mr. Bean :P
32. Låt: Play it for the girls - Danny
33. Mat: Nypotäter & äggsås
34. Dryck: Smoothie
35. Färg: Grööönt!
37. Stad: Nwe York.
38. Land: Island.
39. Ämne i skolan: Gympa!
40. År: 2008 =D

SENASTE

41. Personen du tänkte på: _ _ _ _ ;)
42. Personen du kysste: _ _ _ _ _ ;) <33

43. Gången du spydde: I vintras.
44. Gången du grät: Idag.
45. Pizzan du åt: Salami!
46. Gången du var i Göteborg: Aldrig x)
47. Gången du var i Stockholm: För ett år sen.
48. Gången du var full: Aldrig.
49. Gången du var på konsert: Minns inte.
50. Personen som såg dig gråta: Ingen brukar se när jag gråter, gör det i smyg ;D

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt: Vitt
52. Hund eller katt: Båda.
53. Ute och festa eller hemma och mysa: Hemma

54. Tvspel eller Dataspel: TV -spel
55. Singel eller upptagen: Beror på...
57. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: Ingen.
58. Ragga eller bli uppraggad: Uppraggad ;D
59. Big Brother eller Paradise hotel: Ingen
60. Svart hår eller blont: Blont.
61. Blåa ögon eller bruna: Blåa.
62. Choklad eller lakrits: Choklad.
63. Göteborg eller Stockholm: Har aldrig varit i Göteborg, men gillar Stockholm =)
64. Höger eller vänsterhänt: Höger.
65. Coca Cola eller Fanta: Fanta.
66. Pizza eller kebab: Pizza
67. Randigt eller Prickigt: Prickigt.
68. Älska eller älskas: Älskas <3
69. Leva eller dö: LEVA!

ANTAL

70. personer du älskar: Typ 50 <33
71. Personer du hatar: Kanske 10?
72. Pesoner som sagt, jag älskar dig: Kompisar, familjen så kanske 10?
73. Personer du hånglat med inom en 24 timmars period: Ingen.
74. Glassar du ätit på en dag: Ingen.
75. Festivaler du ska på detta år: Ingen.
76. Gånger du haft minnesluckor på: Aldrig.
77. Gånger du har slagits: Någrafå gånger.
78. Personer du saknar just nu: Annie, Sofia & Nata <33
79. Gånger ditt hjärta brustit: Kanske 2 gånger?

VEM

80. Vill du kyssa nu: En typ ;) <3
81. Ska du träffa imorgon: Annie & Nata =D
82. Sjöng du senast för: Tiia?
83. Hade du senaste en msn konversation med:Nata & Annie
84. Spelade du tv-spel med senast: Ika
85. Vill du ta med på en romantisk resa just nu: _ _ _ _  
86. Vill kasta en sten i huvudet på: Eko Ögi :@

87. Förtjänar att dö: Nån, väl?
89. Ville du sova med inatt: Ingen?


VAD
90. Gör dig glad: Vänner, familj =D <33

92. Vad vill du helst göra nu: Inget. Ha A & N hiit =D
93. Önskar du att du slapp göra: Städa.
94. Vill du ha nu: Vatten!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Cash $$$$$$

96. Längtar du till: Tills i morgon =D <33
97. Tycker du om dina betyg: Bra.
98. Ångrar du i ditt liv: En hel del saker.
99. Är det bästa som hänt dig: Högstadietiderna = vänner med A & N <33
100. Hur mycket är klockan:


Måndag.

Hej bloggen! Förlåt att jag inte skrev igår, jag var bara för trött. Vi var ju som sagt med N hela dagen i Borgbacken. Askul! Åkte nästan allt, till och med nyheten Salama. Den blev nog en personlig favorit.

Nu vet jag inte vad jag skall mer berätta, så jag slutar detta inlägg & postar in ett annat. Okej?

Puss på er ♥

//Ida

Nu bär det av till Borgbacken (nöjesfält) så vi hörs senare ♥

Älskar er ♥

//Ida

Remember me.

remember me

find me

get me

remind me

try me

make me

know me

anger me

love me

feel me

take me

like me

kill me

hurt me

check me

leave me

fear me

dump me

see me

tell me

abuse me

scare me

teach me

help me.

Det är en sk. dikt jag skrev en dag. På något sätt gillar jag den. Den är så simpel. Vad tycker ni?

//Ida

Smells like teen spirit.


Dagens "vill ha" 19.7.2008:

Nu skulle jag bara vilja ha något som lindrar smärtan (se förra inlägget), men för att ni alls vill kolla på detta inägg sätter jag in en bild på min dröm - som för den delen kommer gå i uppfyllelse i vinter, nämligen en piercing i naveln. Inte för att det är tufft, jag skulle vilja se fin ut när jag idrottar i korta toppar. Kanske OÖ då skulle lägga märke till mig, positivt eller negativt sätt.


//Ida


Ett praktiskt tips.

LÄGG ER INTE PÅ GRÄSMATTAN MED ANSIKTET NERÅT!!! Du kan bli biten av myror & det gör skitont. Jag satt typ just & lipade i en halv timme, så massor sved det. Det ända som typ lite lindrade smärtan var att doppa ansiktet i kallt vatten. Fortfarande svider det massor, det är typ en timme sen. Nåja, knappast bryr ni er om det här, men jag varnar  - det är värre än getingbett! Puss på er & lyd mitt råd ♥

//Ida

Ny design - emot eller för?

Nu frågar jag er: Skall jag skaffa en ny design eller inte? Ärliga svar! ♥




//Ida

Fun and joy ♥

Lite roliga bilder jag fick i e-post här en dag, jag lovar, ni kommer få er ett gott skratt och ett leende på läpparna.




































Sångtexter.

Nu skall jag lägga in några sångtexter & delar av sångtexter. Jag vet, kommer riktigt snart ångra mig, men ni är de ändå som fått se dem. Så, känn er speciella ;D

Nr. 1 - Skriven idag - Namnlös

What have I done wrong,

why am I here?

Why is he gone,

and why do I have to fear?


Why did he leave me,

standing in the rain?

And why did I have to be,

the one to take all this pain?


Then you came around,

made me feel fine.

Ooh, what a good friend I found,

and you are all mine.



Nr. 2 - Skriven någon gång i år - WE

1.

I were looking at you, you were looking at me,

it felt like it was ment to be, just we.

I thought you could be the perfect man,

and to be shown with you wouldn´t be a scam.


Ref.

Love is a game for you and me,

love is a way to show them how we feel.

It makes us realize that our destiny,

has decided that, we are ment to be we.


2.

We were young, and we were stupid,

that day, I belived in Cupid,

it was wrong, so wrong,

I should have known that it won´t last for long.


Ref.

Love is a game for you and me,

love is way to show them how we feel.

It makes us realize that our destiny,

has decided we are ment to, ment to be, we.


3.

Now I see, you´re looking at her,

I understand, you have a new girl, 

She looks back at you, doesn´t realize that one day she,

will be forgotten,  just like meeeeeeee.


Ref. 2

Love is a game for you and me (Not anymore!),

Love is a way to show them how we feel.

It makes us realize that our destiny,

Has decided that there´s no you and me,

It has decided, there will be no "we".


Nr. 3 - Skriven i Juni - 08 - OBS! Har ännu inte kommit på någon fortsättning, men det är under arbete.

To say that I care
would be a lie,
so spread your own wings
and learn to fly,
on your own


Det skulle kunna bli en refräng.     

                 


Nu vill jag höra vad ni tycker! Ärligt då, jag är ännu bara 13 så jag har ju tid att utvecklas. Men det är bara något jag heller aldrig blir, voivoi.

Puss ♥

//Ida

 


Sweet dreamz ♥

Japp, det är i alla fall vad jag tänker göra, drömma sött. Om en viss typ jag inte tänker nämna vid namn. Låt oss kalla honom OÖ. Jopp OÖ fick det bli. Men han är bara för söt. Svallande, blont hår, sött runt ansikte (som man också kan tolka till tomatmun, A xD), finfina muskler och ännu finare 6 - pack! Muummss ♥ Ni bara inte fattar vilka magmuskler han har. Men jag vet, hihi, jag har sett. Annie, du borde allvarligt ha varit på plats! ♥

Så, nu har vi ätit pizza och så, nu sitter jag här och bloggar. Just det, jag är hos Ika ♥ Filmen var ju bra den med, enda minuset var att man kunde gissa hur det gick i slutet.

Nu slutar jag mitt desperata inlägg. Guuuud, jag skulle vilja vara med ÖO! Jag gillar han massormassormassor ♥♥♥ Men det skulle vara för bra för att vara sant, vad skulle han se i mig "/

Puss på er gullizar ♥

//Ida

Fredag.

Tjena bloggen =) Skall idag iväg med Ika & kolla Sex and the city på bio, gud va sköönnt. Sen sticker jag dit, med datorn med såklart. ;D Kollar som bäst in en Oriflame katalog jag just fått i posten, fina saker för inget alls! Tar nog & beställer en hel del - igen. Nåja, men vad som nu egentligen får mig glad idag är att jag just varit & tränat. Jovisst, jag njuter av att träna, men det bästa är nog att se resultaten. T.e.x. idag hoppade jag för första gången på 2 år 3-steg. Resultatet? Jo, 10 meter! En halv meter över Nåid A - gränsen (okej, knappast fattar någon av er vad jag menar, menmen)! Gissa om jag blev glad, dethär var ju bara träning! Nu tar jag nog & slår två rekord, jag känner det på mig. Kanske O (Ö inom vännkretsen) då lägger märke till mig ;D Menmen...

Nu packar jag väl tills ikväll, sedan kanske jag sticker ut & fotograferar lite. Ajjoo, jag köpte ett 2 GB:s minneskort till kameran, så det ryms 2000 foton. Lycka. ♥

Ha det bra =D ♥

//Ida

Nature.



Grönt.



After the rain.



Katt.



Deep.



Old.



Me.



Mail.



Blue as sky.



Work.



Flower.



Steps.



Cat.



Sensitive.




Basket.



Mountain.



The right way.

//Ida

Happy days... ♥



Söta S njuter av sommaren.



Ekenäs ♥



Träd...



M, A, S ♥

Glad & Dum.

Muahhhahaha, jag fick mina bilder från kameran till datorn. Okej, överföringskabeln fungerar fortfarande inte, men sen koma jag ju på att jag kan sätta minneskortet i datorn. Vad dum man kan bli. Men, då kan jag lova er att jag börjar lägga in bilder och så =) Hörs senare, ville bara meddela.

//Ida

Dagens "vill ha" 17.7.2008:

Nu skulle det vara bra att önska sig pengar och så, men det blir i alla fall en videokamera. Fina minnen man kunde ha för evigt ♥



JVC Videokamera GZ-MG435

//Ida

Torsdag.

Tjena bloggen! Läget? Allt bra på denhär sidan av datorskärmen. Borde ta & gå i duschen, men lika bra gör jag det i kväll, efter träningarna måste jag ändå göra det. Har nu stenhårt bestämt mig att få mina magmuskler i skick. På tal om magmuskler  6 - pack, A ;D Nej guuud, vad vi hade kul  med A & N! Saknar redan ♥ Men tillbaka till magmuskler, skall nog skaffa fina abs till beach - säsongen 2009. Jag veet, är det inte lite tidigt att fundera på det ännu, men på det sättet får man ju bästa resultat, med att börja i god tid. Varannan dag, i 11 månader. Yeah, like thats gonna happen! Men jag försöker mitt bästa, vem vet, kanske det lyckas?

I morgon skall jag med I & kolla Sex and the city på bio. Kul blir ju det med! Och i söndag blir det ännu mer kul, så jag har nästan hela veckan inbokad. Torsdag & lördag tränar jag ju.

Nåjaa, nu skall jag försöka hitta en perfekt "dagens vill ha", hörs snart ♥

//Ida

Dagens "vill ha" 16.7.2008:


Väskan kommer från Lindex & kostar 199 pix.

//Ida


Härliga dagar.

Vad kul vi hade! Lite oredigt och så, men vem bryr sig egentligen? Vi hade ju kul, det är huvudsaken. Men nog måste man erkänna att efter en hel del skräpmat & så vill man nog kanske inte ha mer på en tid. I alla fall inte jag. Snart blir det bilder, bara A eller N skickar.

Men som sagt, vi hade kul, vi är fina vänner och lite knäppa. Vilken underbar duo jag levde med ♥

//Ida

Casual.



Tunika, 124.50 kr. H&M
Chinos, 349 kr. Lindex
Väska, 149 kr. Lindex
Stråhatt, 99 kr. Lindex
Armband, 79.50 kr. Lindex


So this season ♥


Förlåt.

Nu måste jag erkänna att jag varit lite slapp när tjejerna är här. Så det blev inte så mycket bloggande, tills nu. Nu tar jag och försöker skriva helt. Hoppas ni fortfarande hålls trogna & fortsätter läsa min blogg, det skulle betyda massor för mig. Gör ni det? För min skull? ♥

Okej, många av er frågar säkert vad allt vi gjort. Ojaaa, den tänker jag svara på! Berädda?
 Då kör vi:

Söndag kväll kommer A & N hit, med cyklar och allt. Och en massa packning såklart. Den kvällen spelade vi tjejsnack (FRIDA sommarspecial) och de klassiska sanning eller konsekvens. Guud att vi skrattade!
Vaknar på måndag klockan 9.15, Los Serrano börjar ju då =D Sen stack vi ut med hundarna, som varje morgon, jag tänker inte nämna det skilt. Hittar på en hel del trams och så, somnar tills slut. Tycker nog synd om N, hon ville sova med jag & A höll på med en intressant diskussion som blev till slut smått... konstig? Hahaa, vad dum humor vi har.
Vi har ännu tid att fjantta oss till Onsdag kväll, för då ska de hem & familjen tillbaka. Sen är de same regular world again. Men inte skall jag gnälla heller min familj kan vara den bästa. Puss på er, jag sviker inte er igen!

//Ida

OBS! När jag fått bilder av A & N så får ni något att skratta åt. Ha tålamod ♥

Veckans design 27:


This is where the story begins... ♥

Hej igen. Om 1 timme och 15 minuter kommer Nata & Annie till mig. Så kul vi ska ha, muahahahahaaa. Hoppar nästan upp&ner, thihi. Håller som bäst på att sjunga för full hals Ashlee Simpsons "Boyfriend". Ni skulle inte vilja vara här, jag lovar. Min sångröst är direkt inget att skryta om. Men nu slutar jag detta inlägg, vet inte ens värför jag skrev det, menmen. Postar några färdiga inlägg, puss på er ♥

//Ida

Dagens "vill ha" 13.7.2008:

Det är nuförtiden bara ibland jag postar dagens "vill ha", men nu tänker jag verkligen skärpa mig. Nu har jag en hel outfit från Lindex att bjuda på =)



//Ida

It takes two, baby... ♥


Alla varor kommer från Oriflame.

//ida


Bomullsvantar+handkräm=mjuka händer ♥

Så är det bara. Mamma har beställt ett par bomullsvantar från Oriflame. Meningen är att man skall lägga på sig ett rejält lager med handkräm, sedan sätta på sig vantarna och sova med dem. På morgonen har du hur mjuka händer som helst! Eller jag vet inte än, skall prova dem här nån dag. Bara inte A & N skrattar ihjäl sig.

Läste igenom kommentarerna till inlägget med hemmaspa, är så glad av att ha varit till nytta till er =)

När jag ändå talar om Oriflame kan jag tipsa er om en underbar produkt. Den heter Body & Mind Sweet Dreams Mist. Du skall spraya det på kroppen, sängkläder eller helt enklet i luften, du kommer sova gott. Den innehåller lugnande lavendel och passionsblomma. Sova sött ♥



Men nu skall du inte & sova, nu skall du sticka ut & leva livet! Det gör i alla fall jag... ♥

//Ida

Söndag.

Halloj!

Idag skall A & N hit =D Askul! Jag kan bara tänka mig vad alltid dumt vi hittar på, men en SPA - kväll bokar vi också in - A blev så inspirerad av mitt förra inlägg ;D ♥ Nu har jag dessutom rummet i någorlunda skick, ganska stolt. Kollade just i tidningen vad det kommer för TV - program när vi har feest. Los Serrano, House (A, hoppas de är den där fästingen igen ;D), Gossip Girl och sånt =) Så tänkte jag passa på att värma upp bastun till någon dag. Troligen på vi ordnar vårt lilla SPA =D Så käkar vi en massa skräpmat, men det är ju en självklarhet...

Så, nu väntar jag bara på att mamma, pappa & syrran sticker, och såklart väntar jag på att A & N har jobbat klart =) Sen blir de fest, bara vi 3 och ett helt hus för oss själva.

Ha det gött ♥



Våra dynor far ju inte sönder, menmen...

//Ida




Ordna ett hemmaspa!

Ordna ett lyxigt hemmaspa & bjud hem några vänner. Ni kommer ha det härligt avslappnande & rolig!

RECEPT PÅ ANSIKTSMASK MED HALLON:
- passar för känslig hy

Du behöver:
- 1 dl hallon
- 1 tsk honung
- 1 tsk mjölk

Krossa hallonen med en gaffel och tillsätt honungen och mjölken. Blanda till en jämn smet och applicera på ansiktet. Låt verka i 15-20 minuter och tvätta bort med vatten.
Återfuktar, lugnar och mjukar upp hyn.



ANSIKTSMASK MED CITRON OCH HAVRE:
- passar för fet hy

Du behöver:

- 2 dl havremjöl (smulade havregryn)
- 3 msk färskpressad citronsaft
- 2 msk mandelolja
- 2 msk vatten (eller så mycket som behövs)

1. Blanda ingredienserna till en jämn smet.
2. Applicera på ansiktet.
3. Låt verka 15 minuter.
4. Skölj bort med vatten.
Drar ihop porerna och renar huden.



INPACKNING FÖR TRASSLIGT SOMMARHÅR:

Du behöver:

- ½ avokado
- ½ mogen banan
- 1 msk olivolja
- 1 tsk naturell youghurt

1. Blanda alla ingredienser ordentlig till en smet.
2. Tvätta håret och handdukstorka det.
3. Lägg inpackningen i håret.
4. Täck håret med en handduk, duschmössa eller plastpåse.
5. Låt verka i 25 minuter.
6. Skölj med schampo och varmt vatten.



LUXURY FÖR NAGLARNA:

Du behöver:

- Vatten
- Nagelolja eller olivolja
- Nagelfil
- Nagelbandspusher
- Handkräm

1. Häll vatten i en balja och droppa lite olja i. Doppa fingertopparna eller halva handen och håll där i ca. 10 minuter.
2. Peta ner nagelbanden med pushern. Tryck inte för hårt!
3. Droppa lite olja på nagelbanden och smörj in händerna i handkräm.

LACKA RÄTT - FINT MED DEKORATIONSLACK:

Du behöver:

- Ett baslack
- Ett färgat lack
- Dekorationslack
- Strasstenar
- Nagelpinne
- Ett överlack (går me baslacket eller vanligt genomskinligt)

1. Applicera ett baslack.
2. Applicera ett färgat lack. Måla 2 tunna lager.
3. Måla t.e.x. diagonala kanter på nageln med dekorationslacket.
4. Innan dekorationslacket torkat skall du applicera små strasstenarna med hjälp av en nagelpinne.
5. Avsluta med att applicera ett överlack.



PEDIKYR:

Du behöver:

- Balja med varmt vatten (ca. 40 grader)
- Skumbad, fotsalt eller tvål
- Fotfil
- Nagelsax & nagelfil
- Fotkräm eller hudlotion

1. Häll upp varmt vatten i en balja. Tillägg skumbad, fotsalt eller tvål. Håll i ca. 10 minuter.
Tips: Du kan hälla i några matskedar bakpulver i vattnet - det mjukar upp skrovliga hälar!
2. Fila hälarna rena/mjuka med fotfilen.
3. Torka fossingarna, ta extra noga mellan tårna om du vill unvika svamp.
4. Klipp & fila naglarna & lägg ett färgglatt nagellack. Låt torka.
5. Smörj in fötterna med en fotkräm eller hudlotion. Sätt ett par mjuka, rena sockor på dig för extra mjuka fötter. Kom ihåg att sätta sockorna i tvätten efteråt!

Att sitta med en god & dessutom nyttig drink är ju heller aldrig fel...

RISING SUN - DRINK á la IDA:

Du behöver:

- Kolsyrat vatten
- Sockerfri saft (helst gul)
- Röd grenadine
- Isbitar
- Sugrör & högt glas

1. Blanda saften och kolsyrsvattnet.
2. Lägg i lite (observera: lite!) grenadine. Rör inte om mer, grenadinen skall vara på bottnet!
3. Lägg i isbitar. Om du vill ha extra fina kan du lägga t.e.x. en halv jordgubbe i formen och lägga på vatten, men observera att du måste göra isbitarna i god tid!
4. Serveras kall i ett högt glas med sugrör. Enjoy!



Ha det roligt och glöm inte ljusen!




//Ida


Att vänta & att fynda.

Hejssan igen! Nu har mamma handlat in en hel del tills i morgon. Tex:
- 2 liter äppeljuice
- marsmallows
- choklad
- ships
- godis
- vindruvor
- bröd
- smör
- mjölk
- dipp
- gräddfil
- gurka
- paprika
- pasta
- pizza
- yoghurt
- drickbar yoghurt
- sprite
- skinka

Borde vi inte hållas i liv med det en stund? ;D

Som bäst håller jag på att städa mitt klädskåp. Ni kan inte fatta hur oredigt det är? Strumporna i underklädshyllan, skjortor med pyjamasar & en bikini i storlek 140 som jag misstänker att min syster äger. Hmm. Nu måste jag nog ta och skärpa mig med att hålla ordning. Kastade idag också bort typ 100 kilo papper! Nytt personligt rekord. Hällde säkert också 2 liter gamla hudkrämar, hårspayar, handcremer och deodoranter i soptunnan. Tillsammans med kanske 10 vattniga & torra nagellack. Jag måste bara erkänna att jag är usel på att hålla reda på saker. Urusel. Nåja, mamma fick ju ändå 100 kilo kläder att tvätta. Nu kommer jag till den allra svåraste delen; att hitta paren till sockorna. Jag har nämligen en dålig ovana att ta av mig dem, slänga i tvätten & in i skåpet igen. Alla, och då menar jag alla mina sockor är utan par.

Nu en fråga riktad till N & A: Vad skall vi göra hos mitt? =)

Ha det bra!

//Ida

Städar.

Hej bloggen! Håller som bäst på att städa mitt rum, det är så oredigt att jag inte vågar ta hit nån när det ser ut såhär ;) Menmen....

Mamma skickar väl iväg skribapapperet idag när hon far & handla allt gott jag, A & N ska mumsa i oss de närmaste dagarna. Oroa er inte, ja bloggar nog på den tiden också, det gör nog A & N med =) Vi delar nog alla på min dator, och så har vi ju faktist en till! En bordsdator, men den får duga.

Det blir roligt att se vad vi kan kocka ihop ;) Mamma lagar nån soppa om vi inte klarar av något. Nåjaa, det borde inte vara så svår att laga pommes frites, pasta och värma mikropizza. Men med mina talanger har vi nog huset bränt efter det, tur att A & N är såna superkockar =D

Nu fortsätter jag städa, så det skulle bli klart idag. Hejdoo ♥

//Ida

Sommarens must have: T - shirten.

I sommar skall du satsa på olika t - skjortor med tryck, helst lite oversize. Här är en sommarfavorit från Lindex.

1. 99 kr.

 
 
http://www.lindex.com/se/Products/Product.aspx?ID=7849&subid=9570&prodid=1940357&parentid=0&color=457078&NewView=true

//Ida

Dagens "vill ha" 11.7.2008:

Nu vill jag ha den här byxdressen från Lindex. 349 kr. får du punga ut för den, värde varenda slant!



//Ida

Drömskon....



Denna sko blev  min igår för ca. 12 € (ca. 120 kr.) Observera att bilden är i sepia, skon är egentligen svart & glittrig.

//Ida

Fredag.

Hejssan svejssan!

Har just ätit morgonmål (gröt) och är proppmätt. Fattar inte hur jag fick i mig så mycket.  Men nu väntar mer än nånsin förr på att N & A kommer hit. Skulle säkert kunna hoppa upp och ner i sängen av glädje. Nåjaa, på söndag kommer de. Så en stund till får jag vänta.
 
Nu måste jag försöka övertala pappa att inte ta min dator till husvagnen. Vi har ju såklart en till, men den har inget ljud! Och om vi vill se på DVD. Och vi har ingen DVD - spelare. Så de så... Han borde ju förstå.

Ha det gött ♥

//Ida

Att klippa eller att inte klippa.

Jag har redan bestämt mig för att klippa. Men hur är mitt största problem. Jag har en exakt bild i mitt huvud hur jag vill ha det. Svårt att förklara, men kort blir det. Sned pannlugg. Mer kan jag inte säga, men jag lägger in en del förslag här nedan.




Det är inte så att jag inte litar på min frisör, men om det blir fel så... Måste nog googla några fler. Hörs i morgon, pusspuss ♥

//Ida

Torsdag.

God morgon =) Steg upp för kanske en timme sen, glodde som vanligt på Los Serrano. Det börjar nog bli nån sort av rutin, haha.

Igår var det ju som sagt Oriflame party (eller party & party). Beställde till slut nån sort av coverstick & en ansiktskräm som doftar mint. Mummss.

Väntar verkligen på att A & N kommer till mig. Och som pricen på i är mamma, pappa & syrran borta 4 dagar. Wohoooo! Har redan börjat lista upp vad jag skall köpa, så jag inte sen glömmer, som jag brukar göra.

Har inte så mycket mer att säga, hörs liiite senare, okej? =)

PUSS! ♥

//Ida


Oriflame - party.

Hej! Har nu varit med S på stan, kul var det! Vi har inte träffats på en månad, så det var roligt att träffa henne.

Om 1 timme kommer vårt hus krylla av +40 tanter som går omkring & doftar på parfymer & krämer. Vet inte om jag kommer gilla det, men skall dock beställa några saker. En härlig ansikskräm t.e.x. Annat vet jag inte än.

Nu skall jag kila, ses ♥

//Ida


Onsdag.

Hejhejhej. Skriver kort nu, skall snart sticka till stan med Sofia (måste vara klar i tid, skall cykla 5 km). Kul! Kollar som bäst på Los Serrano och måste ännu gå ut med hundarna. Så skall jag fixa syrrans naglar. Så fullt upp har jag.

Mamma har ordnat Oriflame - party tills idag, roligt att lyssna på när de berättar om olika varor.

Nu måste jag ut med hundarna, som sagt. Pusspuss ♥

//Ida

Veckans design 27:

Romantic:


Tisdag.

Nu tänker jag inleda detta inlägg med en del från en sångtext jag kommit på själv. Hoppas ni gillar:

To say that I care
would be a lie,
so spread out your wings
and learn to fly,
on your own...

Då kommer vi till själva inlägget.

Älskar verkligen mina elblå stuprörsjeans. Känner mig som... Ashley Simpson (kolla  bilden). Och faktumet att jag köpt dem för 13 euro (= ca. 130 kr.) gör ju inte saken värre.

                                                                                                    


Gud vad fin hon är!

Skall i morgon till S, skall fara på stan. Synd att det inte blev av med bion =( Och idag skall jag baka till Oriflame - partyt mamma håller i morgon. Chokladmuffins blir det. Mummss. Skall försöka att inte äta dem förrän i morgon. Men lite måste jag väl få smaka? Bara en. Eller 2. Skall väl beställa något kul då. Typ en ansiktskräm. Men det roligaste är nog att sitta där bland alla +40 - åringar och dofta på saker & ting. Haha.

Har nu en hel del teckningar på min anslagstavla (+ ett kort av A ♥) som jag ritat i husvagnen när det blev som tråkigast. Tänkte nu ta & visa min favorit, vad tycks? Observera att jag inte har några $ konstnärliga talanger! Bilden är dagen med webcamen, som förklarar den urusla kvalitén. 



Nu skall jag ta & börja med bakandet, skriver senare idag. PUSS PÅ ER ♥

//Ida

 


Urlycklig!

Vet inte om jag kunde ha haft en bättre dag. Pappa har fått knäet i skick & jag har shoppat. Bättre kan det inte bli. Såå, nu tar jag & listar upp allt jag inhandlat idag:

- Ett par elblå jeans
- En BH
- En pyjamasskjorta
- En bikini
- Bodyscrub
- Jeansshorts
- Ett gult armband

Och vem sa att pengar inte kan göra en lycklig?

//Ida

Svaren till frågestunden!

Här är då svaren till frågorna, som ni så flitigt skickat in. Många kramar till er ♥


Q: Värför började just du blogga?

A: Ja fick tips av en vän & tänkte att det kunde vara något för mig. Jag hade rätt. Kände också på att jag ville att folk skulle få veta vem jag är.


Q: Vilka länder har du varit i, och vilka skulle du vilja besöka?

A: Få se nu... Grekland, Teneriffa, Lanzarote, Sverige, Estland, Rhodos, Samos. Skulle vilja till Island eller till Hawaii!


Q: Vilka bloggar läser du dagligen?

A: Kenzas, Annies, Lisas & Natalies =)


Q: Favoritgren inom friidrott?

A: Absolut längdhopp! Kan som en liten parentes berätta att mitt rekord är 486 cm.


Q: Hur många läsare har du minst varje dag?

A: Inte så värst många, än. Kanske 5-10, ibland mer.


Q: Intressen?

A: Friidrott, hänga med vänner & bara slappna av.


Q: Favoritparfym?

A: Alyssa Ashley - Fizzy (den rosa). Den doftar bara för sött!


 

Q: Favoritkändis?

A: Måste säga Cole Sprouse från The suite life of Zack and Cody. Han är bara för söt!




Q: Favoritmat?

A: Nypotatis, gräslök & äggsås. Mummss!


Q: Hur lång är du?

A: Jag meter exakt 170 cm över havet.


Q: Var bor du?

A: I Karis, Finland.


Q: Hurudana bloggar tycker du är roliga att läsa?

A: Modebloggar är alltid kul att läsa.


Q: Hur gjorde du din design?

A: Det är väldigt simpelt. Läs Amandas blogg, där står det exakt hur man gör.


Q: Favoritgodis?

A: All choklad går. Är någån sort av "chocoholic" ;D



Q: Hur länge har du bloggat?

A: I en månad.


Q: Vilken/vilka bloggar är ett MÅSTE för dig varje dag?

A: Kenzas.


Q: Tränar du?

A: Jopp, ca 4 gånger i veckan.


Q: Värför börjar så många blogga tror du?

A: Jag tror att man vill uttrycka hur man känner eller dela med sig om sina kunskaper & inspirera andra.


Q: Hur gammal är du?

A: 13 fyllde jag i mars.


Q: Vad är det roligaste att shoppa?

A: Väskor & Skor! Man behöver inte köa till provrum, haha.


Q: Handlar du på nätet?

A: Njaae, ibland på H&M eller Ellos, men det är ganska sällan. Vill helst se hur plagget ser ut IRL.


Q: Har du några dåliga talanger?

A: Jo! Att få sönder elektronik! Har redan lyckats med att:

-Söndra en kabel

-Dränka min gamla iPod

-Söndrat min CD-spelare

-Krossat mp3:an

-Fällt bärbara CD-spelaren i golvet

-Fält min mobil i asfalten (= rutan sönder)

-Smashat till en hel del väckarklockor, CD-skior och lampor, haha.


Dessutom kan jag alla Formel 1 - chaufförer, haha. F1 fan ;D


Q: Vad använder du dig av för dator?

A: Min Acer Aspire 3103WLMi med inbyggd webcam - den är super!




Q: Om du göra om allt på dig själv (hårfärg, utséende, livsstil, klädstil, intelligens) hur skulle du vilja ändra dej då?

A: Skulle ha brunt hår, kontaktlinser, bo i stan, klä mig lika som nu och vara klok, som jag redan är, i måttliga mängder ;D


Q: Vad har du för kamera?

A: En Pentax Optio 50L - Inte så värst bra kvalité. Har redan lyckats söndra överföringskabeln, så de flesta bilder jag tar är med min inbyggda webcam på datorn.




Q: När förlorade du oskulden?

A: Haha, är bara 13 år så nej, har inte alls förlorat den.


Q: Sommar vs. Vinter?

A: Absolut sommar!


Q: Favoritdjur?

A: Har 2 hundar & 2 katter, så måste säga dem.



Q: Vad tycker du om att läsa i andra bloggar?

A: Om mode, partyliv, semestrar, ja, allt som verkar intressant. Bedömer själv en hel del på inläggets rubrik - verkar det intressant?


Q: Hur många besökare har du varje dag?

A: Som sagt, ca 5-10 stycken.


Q: Vad tror du krävs för att bli en stor bloggare?

A: Man måste kunna skriva om sådant som intresserar läsarna. Ett bra kort är att ha en fashionblogg som nästan alla gillar at läsa. Sedan skall man väl ha bra fantasi, kunna vara sig själv och såklart blogga ganska ofta.


Q: När började du blogga?

A: I Juni 2008.


Q: Har du varit på nån festival i sommar?

A: Nej, inte i sommar. Funderar på att kanske gå på nån nästa sommar, men i så fall måste jag ha några kompisar med, annars blir det trist.



Q: Jag har en kompis som verkligen lite orolig för vägrar börja träna. Jag börjar bli att hon kommer bli väldigt ohälsosam. har du några bra tips för hur jag kan övertyga henne?? Tacksam för svar.

A: Om jag vore du skulle jag förklara för henne hur hennes framtid ser ut om hon fortsätter sådär.  Du skulle kunna uppmuntra henne om att t.e.x. gå på länk/promenad med dig regelbundet. Ha en riktig tjejkväll där ni t.e.x. äter grönsaker med dipp & kollar film. Inget ships eller sånt. Hoppas det räder ut sig!     

Q: Vad tror du att du gör om 10 år?
A: Jag har en egen bostad, jobbar hoppeligen som designer eller inom modebranchen och har nån jag älskar med mig. Men jag tar & njuter av livet här och nu, ung är man bara en gång i livet!


Det var alla, TACK ♥ =)


Frågestund.

Jopp, jag vet att jag inte har en känd eller stor blogg som Kenza eller Lisa, men hoppas att jag en dag har en rätt så stor blogg & ett ganska högt läsarantal. Men jag vill ändå ordna en frågestund, fastän ni inte skulle läsa min blogg alls så skulle jag ändå uppskatta om jag skulle få in en del frågor att svara på. Om ni skulle iddas göra det, för min skull? Så i kommentarfältet på detta inlägg kan ni ställa frågorna som jag besvarar så fort som möjligt. Tackar redan i förväg, puss på er ♥
//Ida

OBS! Publiceras den 6.7 klockan 23.00!

 Ny tid: den 7.7 klockan 14.00, då blir det =)

Sista kvällen.

Jaa, i morgon bär det åt hemåt. Kommer sakna killen jag träffade idag. Han var söt. Ursöt. Mummss ♥

Men jag vill ju träffa alla mina vänner, och KALLE! ♥ =D

Har (kom jag just på) fått en hel del feedback för min design, tack för det =D

Slutar nu, skall göra en sak. Hejdåå ♥

//Ida

Ännu en blondin.

Haha, börjar nog snart bli tokig. En till söt blondin med solblekt hår, bermudashorts, 14-15 år gammal, utan skjorta och med söta fräknar på kinder. Gud, jag tror det bara gör bra för mig att hamna bort härifrån. Men kommer nog (troligen) ändå att sakna detta, ruttna ställe. Men det är nästan bara för de där killarna. Det blev ett kort inlägg, hoppas det inte stör allt för mycket. ♥

//Ida


Dagens "vill ha" 5.7.2008:

Nu bara måste jag få den här klänningen! Så fin ♥ Den kan bli din om du kilar in i närmaste Lindex & pungar ut 199 kr. =) Värd sina pengar!



OBS! Hur fint skulle inte den passa med denna jenasjacka från H&M för 198 kr. ? ♥



//Ida



Underbara under (del 2.) ... ♥


Snart bort!

I morgon skall jag härifrån, tjohooo! Gud vad jag vill hem. Snart... ♥
 
Hejssan =D Allt bra? Är här nu sista dagen & har redan idag hunnit vara på nån sort av marknad i Taivassalo. Njaaa, tråkigt blev det, hittade typ inget. Men i alla fall.

Simmade (som vanligt) i går. Måste bara berätta något löjligt som hände. Där var en kille (påminde massor om en N. Rönnberg A & N känner ;D) som simmade & spelade fotboll i vattnet. Sen var det 2 typ 13-14 åriga tjejer som försökte vara tuffa när han var i närheten. Sen var det ännu 2 tjejer i ungefär samma ålder som gjorde lika. Det såg extremt löjligt ut, killen var ju inte ens speciellt snygg. Men så blev de jäkla avundsjuka när han log mot mig, haha. Och som sagt, han var inte ens speciellt snygg.

Nu är det dags för pyttipanna. mummss. Hejdå & hörs snart ♥

//Ida

Underbara under (del 1.) ... ♥


Dagens "vill ha" 3.7.2008:

Nu känner jag mig sugen på dessa snygga Wayfarers från Lindex för 79.50 :-




♥ Sol ♥

3 ½ dag till. 3 ½ dag till. 3 ½ dag till.

Hej! Idag skiner solen, jag som redan började tro att den försvunnit för den här sommaren.

I söndag skall jag hem. Skönt. Man skall inte behöva gå 100 meter till WC:n. På Söndag i nästa vecka kommer N & A övernatt till mig. OM de blir där hela den planerade tiden skulle det väl bli till  onsdag, medan mamma & pappa sticker tillbaka till husvagnen jag som bäst sitter i. Syrran skall bort, har jag bestämt (hon skulle annars inte heller få bli hemma, haha!). Gud vad roligt det blir, kan knappt vänta!

Idag, när vädret tillåter, skall vi & pumpa upp våran gummibåt, som ända tills det här tillfället har fått ligga & damma i bilen, haha. Så sticker väl jag & syrran och ro lite, kanske blir jag trött på henne & slänger ner i vattnet. Kanske jag själv också får varmt & tar ett dopp. Inget vet, än...

Jag håller på att bli galen. Träffade igår på stranden en söt, blond kille. Spanade in honom, tror han gjorde lika (!). ♥ Så stack han in i bastun tillbaka, orkade inte simma & plaska mer så lika gjorde jag (vi sitter i skillda bastun, kvinnor & män). När jag kom ut igen och hade planerat att jag skulle se killen igen var han inte där =( Men i stället var där 2 blonda killar som t.o.m. talade svenska. Hittils har vi väl varit de enda svensk-talande bland alla finska (vi kan också tala flytande finska i vår familj, så alla som tror att vi inte fattar när de atalar skit om oss & så får tänka till två gånger). Jag måste säga att jag faller för blonda killar med svallande hår. 2 av 3 killar jag spanat in (2 i skolan & en på fritiden) är blonda. Så det kanske säger något ;D

Nej nu orkar ni knappt läsa mer, så jag slutar. Hejdoo ♥♥

//Ida

Onsdag.

4 dagar till. 4 dagar till. 4 dagar till.

Tjena! Kollar som bäst på Los Serrano. 1½ timme med galen, spansk humor.

Förresten, igår var jag & åka båt. Det var så härligt, doften av havet och allt. Stannade på ett ställe med ett cafe & havsutskit. Guud, så skönt det var! När vi sedan var tillbaka i land så skulle familjens 5 årige pojke och 3 årige flicka leka med oss (=mig  & lillasystern min). Sött. Så hängde & klängde vi i en klätterställning, hihi. I morse kom lill-killen hit igen & fick min lillasyster med sig och leka, jag var för trött. Hade vaknat typ 10 minuter före. Trött.

Men nu skall jag äta glassen mamma kommit med, mummss ♥ Hejdo sötnosar ♥

//Ida

Veckans design 26:

Veckans design är fresh: Tänkte inte hålla en predikan om stilen, kolla själv! =) Som man säger, en bild förklarar mer än 1000 ord.


Tisdag.

5 dagar kvar. 5 dagar kvar. 5 dagar kvar.

Hejssan =) Har överlevt hittils, borde klara 5 dagar till. Jag saknar så himla mycket mina vänner, grannen och kissen min, Kalle ♥ Guuud, man blir ju ledsen. Nåjaa, kan ta & berätta lite om gårdagen.

Såå, jag stack till stranden/bastun. Där träffade jag en hott kille, kanske 14-16 år gammal. Påmide förskräckligt mycket om 3 typer jag känner & gillar, liksom en blandning av dem. En fin blandning. Alla de här 3 killarna (som jag inte tänker nämna till namn)är fina, men  har något  litet fel. Den ene är för kort, men vilka magmuskler ♥, den andre är smått sliskig, men annars så snäll & snygg ♥, medan den tredje är perfekt, men något fattas för det. Han här verkar var den perfekta mixen. Mummss ♥

Nu får det räcka, har redan i bara ett inlägg avslöjat en hel massa från mitt pivatliv, haha.

Ciao ♥

//Ida


RSS 2.0