Fredag & regn.

Hej bloggen! Snusk-väder här, hur är det i Sverige då. Skulle faktist ha hoppats på bättre väder, har ju säkert 3 par shorts med mig. Men dem lär jag inte ha användning av, haha. Hade ju också planerat en liten utflykt på klipporna, bara jag och kameran, men det ser också illa ut. Nåja, om det skulle sluta regna kanske jag skulle våga mig ut. De är ju lovat att det skall klarna upp lite på eftermiddagen.

Tänka sig, om 1,2,3,4 dagar börjar skolan. De flesta skriver ju om det saker som: "Jag hoppas att jag tagit bättre vara på sommarlovet" och "Skulle det inte kunna vara 1 månad längre?", men jag kan bara säga att det är skolan jag väntat på den senaste månaden. Att sitta och plugga, snacka skit med vänner, skratta åt lärare (med C & P ;D) och göra läxor. Det är ju sant att man på sommarlovet nästan aldrig har något viktigt & vettigt att göra, så att börja ta ansvar igen. Det är ju det man måste lära sig, att ta ansvar. Okej, att hålla saker (mest elektronik) helt är inte min starkaste sida, men måste nog säga ärligt att jag håller saker bra i skick. När det gäller skolan. Så börjar jag hyperventilera i skolan också, inte sant N? ;)
Nu är vi ju inte ens yngst i skolan *suck av lättnad*. Eller, på sätt & vis är jag fortfarande yngst, jag började ju skolan som 6-åring och skippade förskolan. Smart barn jag var ;) Så nu borde jag gå på 7an, men går på 8an. Ni fattade?

Regnet bara fortsätter vräka ner. Min lust & inspiration att skriva ligger just nu på 0. Så det är bäst jag slutar.

Puss sötnosar ♥

//Ida

Do what you want to do, write me a comment ♥

Skriv en kommentar till mig

Sötnosen heter ♥:
Kom ihåg Mig?

Din e-postadress: (publiceras icke!)

URL/Bloggadress:

Kommentaren din :

Trackback
RSS 2.0
© www.missfrizzy.blogg.se